Днес сутринта, около 4:00 часа, полицията в София получи сигнал за сериозен пътен инцидент в района на кръстовището между булевардите „Александър Малинов“ и „Андрей Сахаров“.

Съгласно предоставената информация от полицията, инцидентът се е случил, когато лек автомобил "Ситроен Ксара", управляван от 55-годишен мъж, се е блъснал в задната част на лек автомобил "Рено Модус", който изчаквал на зелен светофар.

В резултат на сблъсъка 47-годишният водач на "Рено Модус" е сериозно пострадал и е транспортиран в болнично заведение с тежки наранявания, опасни за живота му.

Първоначалните данни, предоставени от МВР, показват, че 55-годишният водач на "Ситроен Ксара" е шофирал след употреба на алкохол, като алкохолната му концентрация в кръвта е била над нормата.

Освен това, той е дал положителна проба за употреба на наркотични вещества, което може да утежни неговата правна отговорност.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм