Три до пет близки приятели - толкова има средно човек. С напредване на възрастта качеството на тези приятелства става по-важно от количеството. Истинският приятел е някой, с когото времето спира, без значение колко месеца или години са минали от последната ви среща.

20 знаменитости, които няма да познаете: Как са изглеждали преди

Холивуд е пълен с "прецакани" връзки, които са се разпаднали под натиска на конкуренцията. Но бъдете сигурни, открихме тези, които ни показаха, че истинските взаимоотношения винаги могат да спечелят, ако и двете страни положат необходимите усилия, за да им помогнат да процъфтяват.

10 знаменитости, за които не подозирате, че имат диабет

Сара Полсън и Педро Паскал


Сара Полсън и Педро Паскал, 2014 г.

Сара и Педро са приятели от 90-те години, когато са били тийнейджъри. И двамата млади актьори са се борели да станат големи в Холивуд и след като „се привързахме един към друг, не искахме да се разделяме“. Те се подкрепят публично и не се страхуват да уведомят целия свят.

Още 14 знаменитости, които може и да не познаете: Как са изглеждали преди

Дженифър Анистън и Пол Ръд


Дженифър Анистън и Пол Ръд в „The Object of My Affection“, 1998 г.

Дуото се среща на снимачната площадка на първия им съвместен филм, романтичната комедия от 90-те „The Object of My Affection“. Тяхната химия на екрана се пренася и в реалния живот и те дори са излизали за кратко тогава.


Дженифър Анистън и Пол Ръд, 2012 г.

Въпреки това не им е било писано да са заедно по този начин и днес са идеалният пример за това как едно платонично приятелство може да оцелее десетилетия.

15 деца, наследили двойна доза от красотата на звездните си родители

Матю Макконъхи и Уди Харелсън

Макконъхи нарича Харелсън свой брат от друга майка. Те са работили заедно във филми много пъти, най-вече в сериала „True Detective“. Актьорите често отиват на това, което Уди нарича „приятелски обиколки“, което означава, че почиват заедно, независимо дали се движат без тениска на слънце (коронен номер на Матю), или просто се наслаждават на компанията си.

14 знаменитости, на които всъщност не знаем имената

Марта Стюарт и Снуп Дог


Снуп Дог и Марта Стюарт, 2015 г.

Това може да звучи като малко вероятно приятелство, но когато Снуп гостува в готварското шоу на Марта през 2008 г., двамата много се забавляват. Толкова много, че дори участват в собственото си готварско шоу, „Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party“. Според Снуп „Магията е точно там и аз винаги казвам, че сме най-добри приятели.“

20 звезди, които си приличат, а са без роднинска връзка

Блейк Лайвли и Флорънс Уелч


Блейк Лайвли и Флорънс Уелч, 2011 г.

Блейк Лайвли и Флорънс Уелч се срещнат след едно от шоутата на певицата в Ню Йорк. Лайвли я питат дали иска да се срещне с Флорънс зад кулисите и като истински фен тя не може да сдържи вълнението си и казва „да“. Те се сближават на по парче пица и повече от десетилетие по-късно все още са най-добри приятелки. Освен това Уелч пее на сватбата на Блейк и Райън Рейнолдс.

15 звезди, които оставиха бръчките си и остаряха красиво

Кейт Хъдсън и Лив Тайлър


Лив Тайлър и Кейт Хъдсън, 2010 г.

Имате ли приятел от гимназията, който ви е подкрепа и досега ? Защото точно такива са си Кейт Хъдсън и Лив Тайлър – въпреки че и двете са потомци на емблематични артисти в Холивуд, те са ходили в гимназия заедно и никога не са се разделяли.

Ралф Файнс на 60 (снимки)

Джими Фалън и Джъстин Тимбърлейк


Бенджи Маден, Джими Фалън и Джъстин Тимбърлейк, 2005 г.

През 2005 г., когато е направена тази снимка, Тимбърлейк и Фалън са били свежи в своя "броманс", който се основава на добро чувство за хумор и несравнима химия.

Джими споделя за Джъстин, че: „Той е човекът, който най-много ме е разсмивал през живота ми. Един от най-талантливите, най-готините, най-хубавите хора в света. Ти си един на милион.“ Двамата са работили заедно по много комедийни скечове, като често са ги превръщали в онлайн сензации.

Многодетният плейбой: Джъд Лоу на 50 (снимки)

Дженифър Гарнър и Джесика Бийл


Джесика Бийл и Дженифър Гарнър, 2010 г.

Дженифър Гарнър и Джесика Бийл се срещат на снимачната площадка на романтичната комедия „Valentine’s Day“ и двете просто си "кликват". Споделят само добри думи една за друга. И Бийл е впечатлена от това как Гарнър успява да балансира работата и семейния си живот, казвайки: „Чувствам, че денят ми е запълнен до секундата, а след това поглеждам живота ти и се чудя как го правиш.“

10 популярни дами със сериозни аргументи да нямат деца

Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро


Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро на снимачната площадка на „Taxi driver“, 1976 г., снимка: Twitter


Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро, 2020 г.

Между двете снимки има 44 години разлика, а между двамата има 50 години приятелство. Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро се срещат за първи път, когато са били тийнейджъри, и се събират отново по-късно, докато работят върху филма от 1973 г. „Mean Streets“. Днес те не могат да си представят живота си един без друг.

Даян Кийтън на 77 и 7 факта, които не знаете за нея

Елтън Джон и Ед Шийрън


Елтън Джон и Ед Шийрън свирят на сцената на 55-ите годишни награди Grammy, 2013 г. в Лос Анджелис, Калифорния

Елтън Джон е бил ментор на Ед Шийрън в ранната му кариера като артист и винаги е бил готов да му помогне във всичко, казвайки: „Винаги, когато искаш, обаждай ми се, всеки път, когато имаш нужда от съвет.“ Години по-късно, въпреки че Ед смята, че на хората може да им е трудно да повярват, двамата си говорят по телефона всеки ден. „Независимо дали става дума за половинчасов разговор, или за 2 минути, той винаги ме проверява.“

„Не знам какво се случва, но е някак си почти вечно“. 10 звездни гей двойки (снимки)

Сюзън Сарандън и Ричард Гиър


Ричард Гиър и Сюзън Сарандън, 2012 г.

Ричард Гиър и Сюзън Сарандън се познават повече от 25 години. На екрана и в реалния живот те се възхищават един на друг и двамата са смятани за важни фигури в Холивуд. Наскоро се събраха отново в романтичната комедия „Maybe I Do“ и режисьорът, с когото са работили, казва: „Не мисля, че това ще проработи, защото те се обичат толкова много. Толкова им е удобно един с друг, толкова лесно. И закачката е толкова непланирана и искрена.“

Ричард Гиър бил приет в болница с пневмония

снимки: Getty Images

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм