Елън Дедженерис и Порша де Роси

Дедженерис и де Роси са заедно от 2004 г., а се женят през август 2008 г., след като еднополовите бракове бяха легализирани в Калифорния. Звездата от "Finding Dory" и Линдзи от "Arrested Development" казват, че се влюбват една в друга всеки ден.

Звездни гей двойки

10 знаменитости, за които не подозирате, че имат диабет

Нийл Патрик Харис и Дейвид Буртка

Двамата първо са приятели, след като се срещат на ъгъла на улица през 2004 г., но връзката им бързо се превръща в нещо повече. Харис и Буртка обявяват връзката си публично през 2007 г. и по-късно посрещат близнаците Харпър Грейс и Гидиън Скот чрез сурогатна майка. Това се случва през 2010 г. След решението от 2011 г., което легализира гей браковете в Ню Йорк, двойката обявява годежа си и в крайна сметка се омъжват на частна церемония в Италия през 2014 г.

Сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Елтън Джон и Дейвид Фърниш са заедно от близо три десетилетия. Те се срещат за първи път на вечеря, организирана от общ приятел през 1993 г. Двойката веднага се заговаря и на следващия ден двамата отиват на първата си среща.

“Христос е в центъра”. Монахиня и монах се влюбиха и заживяха щастливо

Те сключват гражданско партньорство през декември 2005 г. и официално се омъжват девет години по-късно, след като еднополовите бракове стават законни в Обединеното кралство. Двамата им синове, Закари и Илайджа, носели пръстените.

Джеси Тейлър Фъргюсън и Джъстин Микита

Драматургът и сценарист Тони Кушнър ги омъжва в Манхатън на 20 юли 2013 г. Двойката има две деца - Бекет Мърсър Фъргюсън-Микита, роден на 7 юли 2020 г., и Съливан Луис Фъргюсън-Микита, роден на 15 ноември 2022 г.

Самира Уайли и Лорън Морели

Лорън Морели и Самира Уайли имат истинска холивудска връзка: двете се срещат, веднага стават приятелки и в крайна сметка се влюбват на снимачната площадка на „Оранжевото е новото черно“. Морели се развежда със съпруга си през 2014 г., двете се женят през 2017 г. и наскоро посрещнаха първото си дете.

10 двойки знаменитости, които се ожениха през 2022

Ланс Бас и Майкъл Турчин

Бас, който публично обяви, че е гей в издание на "People" от 2006 г., започва да се среща с 34-годишния Турчин през 2011 г. Дългогодишната двойка сключва брак през 2014 г. в Лос Анджелис.

Рики Мартин и Джван Йосеф

Пуерториканската мегазвезда предлага брак на шведския художник Джван Йосеф през 2016 г., като му дава пръстен и казва: „Искам да прекарам живота си с теб. Ще се омъжиш ли за мен?". Двамата разкриват през януари, че вече са омъжени. Рики вече има близнаци, но казва, че би искал да има още деца. „Ние сме модерно семейство и мисля, че хората трябва да видят това и искам да нормализирам красотата на нашата фамилия.“

Сара Полсън и Холанд Тейлър

Сара Полсън и Холанд Тейлър се срещат за първи път на парти през 2005 г., едва почти десетилетие по-късно двете се свързват отново в социалните мрежи и започват да се срещат. Актрисата от "Двама мъже и половина" за първи път намеква за романса си с Полсън по време на поява през ноември 2015 г. в подкаста на WNYC "Death, Sex & Money", където тя споделя, че е в първата си „дълбоко отдадена връзка“ и че е с жена, която е много по-млада от нея.

10 популярни дами със сериозни аргументи да нямат деца

Джордж Такей и Брад Олтман

Джордж Такей и съпругът му Брад прекарват 20 дълги години, криейки връзката си от страх, че Джордж ще загуби кариерата си заради сексуалността си. „Ето ни, живеехме заедно и не можехме да споделим това с останалия свят“, казва любимият актьор от „Стар Трек“ пред "The Big Issue" през 2016 г.

„Трябваше да мълча по темата, която беше най-важна за мен.“

Двамата се сдобиват със свидетелство за брак през 2008 г. точно месец след като Върховният съд на Калифорния отмени забраната си за гей бракове и три месеца по-късно се омъжват.

Джим Парсънс и Тод Спиуак

Джим Парсънс и съпругът му Тод Спиуак са заедно от 20 години и връзката им става все по-силна. Звездата от "Теория за големия взрив" и продуцентът се омъжват през май 2017 г., повече от десетилетие след като са били запознати от приятели през ноември 2002 г. „Животът ми се промени изцяло и напълно към по-добро“, спомня си холивудският актьор в Instagram през ноември 2020 г. за първата им среща – вечер навън в Ню Йорк с пеене на караоке и игра на билярд. Парсънс откровено признава, че обожава Спиуак, който е продуцирал няколко от сериалите на актьора, включително "Young Sheldon" и "Call Me Kat".

„Когато се събрахме за първи път, си спомням как лежах в леглото и затворих очи, но не бях заспал. И това усещане за „светлина“, спомня си Парсънс на гости на Стивън Колбърт през септември 2017 г. „Мислех си „Не знам какво точно се случва, но е някак си почти вечно“.

снимки: Getty Images

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм