В номинационното издание тази година, в категория „Интериорен дизайн“ влизат три от най-известните интериорни студиа в морския град. Техните създатели и основатели са известни и уважавани творци не само в Бургас и региона, а и в цялата страна. 

Николета Кръстева, основател на Extravagance design -  студио за интериорен дизайн и нейният екип влизат в надпреварата за най-успешно развиваща се компания в тази категория. Студиото е специализирано в проектирането и реализацията на вътрешно обзавеждане на жилищни и обществени обекти от всякакъв тип. Посоката на работа на екипа е свързана със създаване на луксозни и практични интериорни решения и иновативни концепции.

Всеки нов проект на Extravagance design се превръща в мисия за екипа ни и ние го реализираме с професионално и персонално отношение. Това правим повече от 13 години, стремейки се не само да оправдаем очакванията на клиентите ни, а и да ги надминем, споделя Николета Кръстева.  Мото на компанията е "Превръщаме мечтания интериор в реалност до най-малкия детайл".

Другите талантливи творци, които се впускат в номинациите Burgas Business Awards са от студио за интериорен дизайн „СЪБ ДИЗАЙН“. Студиото е основано от Силвия Бояджиева и Симеон Киров през 2019г. То е ориентирано в изготвянето на интериорни проекти, което включва 2Д функционално разпределение, 3Д визуализации, техническа документация, подбор на материали и авторски надзор.

Екипът на СЪБ Дизайн се състои от професионалисти с над 15 годишен опит в проектирането и реализацията на интериорни решения на жилищни и обществени пространства. В стремежа си да се развива и надгражда и да бъде в крак с новите тенденции в световен мащаб, той посещава ежегодно едни от най-големите изложения за дизайн и обзавеждане като Salone del mobile – Milano и IMOB – Istanbul. Също така участва в повечето събития и инициативи, организирани на национално ниво в областта на интериорния дизайн.  

Студиото се стреми чрез съвместна работа и постоянна комуникация с клиентите, да се доближи максимално до тяхната индивидуалност, идея и нужда от функционалност, безопасност и естетика на пространството, което трябва да се проектира.

През годините Съб Дизайн се наложи като един от разпознаваемите брандове в областта на интериорния дизайн със своите 150+ реализирани проекта.  В резултат на което студиото е изградило партньорство с редица водещи фирми и компании в България, както и с малки „бутикови“ ателиета, за да предостави цялостни и индивидуални решения за всички елементи от интериора - мебели, осветление, настилки, текстил, декорации, санитария и други детайли, необходими за реализацията на проектите.

Трети в надпреварата  са Come in design studio.  Те са екип от млади дизайнери с превъзходни идеи и огромно желание за развитие. Готови да се изправят пред всякакви предизвикателства, като главната им цел е да удовлетворят изискванията на клиентите си по начин, достоен за възхищение. Вече една година от създаването на студиото те не само проектират интериора на жилището ви, а влагайки душа и сърце те го превръщат във функционално и красиво за живеене пространство с дизайнерските си идеи и решения. Отстоявайки своето иноваторско виждане за жилище, офис, заведение, магазин и всякакъв друг вид търговска площ, Come in design studio ви пренася в свят изпълнен с удобство и красота, които няма да имате желание да напуснете. Екипът ще бъде неотлъчно до вас от самото начало до завършването на проекта. Те могат да ви осигуряват перфектните майстори и мебели, така че проектът от “снимката” да се пренесе реално във вашият офис, дом или търговско помещение.

Церемонията по награждаване на най- успешните бизнес компании в Бургас и региона ще се проведе на 16 февруари от 19.00 ч в конферентната зала на хотел „България“.