Фондация Emprove пристига в град Кърджали с програмата “МОГА САМА” за серия от обучителни и вдъхновяващи срещи за скритите сили и умения, чрез които израстваме.

Гостуването на 15 май (сряда) ще бъде разделено в две части. В първата половина от деня предстои събитие за специалисти, които имат интерес да подкрепят жени в израстването им и пътя към нов живот. Присъствието изисква допълнителна регистрация през имейла на фондация Emprove.

От 18:00 ч. в клуб Бакарди 2 (бул. България 47 Б) ще има отворено събитие за всеки, който желае да отпразнува женската сила, да се срещне с изкуството на Emprove и да си поговори в приятелска атмосфера с психолози, треньори и единствената по рода си общност на #ЖенитеSurvivors.

След години, в които фондацията трупа опит и експертиза по отношения силата на жените да бъдат по-уверени, независими и можещи в личното и кариерното си развитие, Emprove тръгва за първи път на турне под надслов “МОГА САМА”. В различни точки на България гражданите и местни специалисти – обучители, психолози и треньори – са добре дошли на събитията, в които екипът на фондацията ще споделя подхода си от изпробвани и доказани активности и упражнения.

Повече за подхода “МОГА САМА”:

“МОГА САМА” овластява, окрилява и променя личностните и обществените нагласи. Полезен е както за жени, които имат нужда от подкрепа, така и за обучители (психолози и ментори), които искат да се чувстват по-уверени в ролята си. Подходът е създаден през личния опит и преживяванията на жени, които са били в токсична връзка или са в процес на излизане от такава.

Базиран е както на съвместната им работа с терапевти, така и на техния опит като ментори, подкрепящи други жени да поемат авторство върху живота си. Всеки може да се разпознае в някои от описанията, както и да получи възможност за по-добро разбиране за другите или за ситуации, които не го засягат лично.

Повече информация ще откриете на сайта на фондацията и на страницата на кампанията.