На 18 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 07:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

  • ул. „Кумата“, ул. „Георги Войтех“, ул. „Златен клас“, ул. „Илия Йосифов“ и ул. „Радецки“.

Изпускат вода от язовир „Кричим“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подграмада“ на кръстовището с ул. 732.

На 18 май (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Захари Попов“, гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Стефан Караджа“, ул. „Никола Бонев“, ул. „Сеславски път“, ул. „Стефан Витков“, ул. „Андрей Стоичков“, ул. „Захари Попов“, ул. „Стара планина“ и ул. „Средно бърдо“.

ВиК обясни причините за поредната авария във Варна (СНИМКИ)

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочват от "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Попов“ пред „Фреш маркет“.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм