Никол е 8-годишно момиченце, което живее в Хасково със своето семейство. Както всички второкласници, тя обича да играе с приятелите си, да рисува красиви рисунки и да прекарва време със своето по-малко братче. Никол има и едно специално хоби - тя обожава да кара колело и да облича куклите си в красиви роклички.


Тя е усмихната, жизнена и изпълнена с мечти, но съдбата решава да изпита нея и семейството ѝ по особено тежък начин. След ходене по множество лекари, родителите чуват тежката диагноза малигнен солитарен фиброзен тумор.


В този момент светът на семейството се преобръща. Никол не може да продължи да ходи на училище и да участва в тържествата, които толкова обича.


Родителите правят всичко възможно, за да помогнат на дъщеря си. След множество консултации и препоръки намират клиника в Турция, която предлага лечение за този вид тумор. Не губят надежда и заминават за Турция с вярата, че могат да спасят Никол.


Лечението обаче, е изключително скъпо и семейството не разполага с необходимите средства. Затова се обръщат за помощ към всички хора с добри сърца, които биха могли да помогнат. 


Майката на детето Ирина Георгиева и в момента е заедно с момиченцето в Турция, а средствата им са на изчерпване.

Кампанията, означена като спешна в дарителската платформа, където до момента са събрани 2593.75 EUR и ще продължи още 5 дни.


Как можете да помогне и да дарите за 8-годишната Никол вижте ТУК