Селата Градско, Новачево, Бяла и Злати войвода са поредните малки населени места в общината където кандидатът за кмет  ген. Кольо Милев и част от кандидатите за общински съветници на Коалицията „БСП за България“ провеждат срещи с граждани.

Ген. Кольо Милев: В диалога с хората се очертават проблемите и се раждат решенията им

„Аз съм човек, който държи на личната среща, защото мнението на хората е важно за мен и екипа ми. През всичките години, от както съм в политиката - и като кмет, и като народен представител, тези срещи са били основен двигател за приоритетите, които съм поставял в работата си и така смятам да продължа и занапред“, сподели пред жителите на четирите села кандидатът за кмет на Община Сливен.

По думите му, в диалога с хората освен, че се очертават проблемите се раждат и решенията им.

Ген. Кольо Милев: В диалога с хората се очертават проблемите и се раждат решенията им

Нуждата от лекар и аптека е сред основните в село Злати войвода. Там е водещ и проблемът с липсата на работа, който кара младите хора да напускат селото и да търсят препитание или в Сливен или в чужбина. Чистотата, остарялата ВиК инфраструктура, липсата на редовен обществен транспорт,  разрухата на сгради и ролята на кмета в селото и кмета на общината пък бяха темите на диалог между кандидатите и жителите на селата Новачево и Бяла.

Като решение на проблема с чистотата и в борбата с постоянно растящия брой на нерегламентираните сметища в общината, ген. Милев заяви, че заедно с екипа му ще работят за въвеждането на засилен контрол и по-сурови мерки за нарушителите. Най-ефективно би било реализирането на програма за облагородяване на селата, чийто видим резултат - окосяване, почистване, поддържане на зелените площи, поставяне на нови пейки и кошчета и премахване на незаконни сметища, ще е доказателство, за проява на грижа към хората от малките населени места. Всички тези дейности могат да се изпълняват от младите жители и по този начин ще им се осигурява заетост“, допълни той.

Заедно с него, кандидатите за съветници -Събина Петканска, Симон Варлиян, Сиво Сивов, Стефан Щилиянов, Християн Торлозов и Георги Георгиев изразиха готовност да работят за това община Сливен да бъде по-чиста, подредена, сигурна и хубава за живот.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!