За 15-та поредна година фестивалът на здравословния начин на живот “Здравей, Здраве!” ще събере лектори, психолози, терапевти, ментори, творци, треньори и преподаватели на 18 и 19 май в Дома на науката и техниката и Цар Симеоновата градина в Пловдив. Събитието е вдъхновение за стотици последователи, които се интересуват от здравословен начин на живот. Програмата включва лекции, спортни активности на открито, духовни практики, танци, музика, базар, изложение и творчески работилници. 

Специалният гост на тазгодишното издание е Свами Атмарупананда, който ще сподели в лекция на 19 май връзката между мира и здравето на всички нива - физическо, умствено и духовно. Освен него, в програмата са включени имена като Любомир Розенщайн, д-р Светла Балтова, Андрей Грива, Галя Герасимова, д-р Ваня Патеркова, проф. Моника Балаян и Гузал Таджибаева. 

Фестивалът „Здравей, Здраве“ за 15-ти път в Пловдив

Фестивалът предлага разнообразни танцови и спортни активности, а за първи път ще бъдат представени открити уроци Танци за бебета от 1 до 4 години и Аржентинско танго. Творческите работилници включват плъстена вълна, плетене на приказки и магически предмети, изработване на свещи и творчество с Нейрографика. Входът за всички събития през двата фестивални дни е свободен. 

Над 30 търговци и изложители ще представят здравословни продукти и услуги в обособена за целта търговска зона. 

Фестивалът “Здравей, Здраве!” се поддържа с доброволните усилия и дарения на много хора, които споделят общата визия за един нов свят на здраве, сътрудничество, приятелство и хармония. Мрежата на здравето се разраства с всяка следваща година, а тази година към нея се присъединяват за първи път Асеновград и Сандански.