От 17.00 часа днес на площад „Тройката“ в Бургас известни изпълнители се обединяват около каузата, подета от администратора на „Групата на Групите“ във Феуйсбук – Мартин Пенчев.

Повече по темата, чуйте от него в звуковия файл: 

За пореден път автора на проект „Мотив“ събира хората с цел помощ на нуждаещ се. Този път това е 34-годишният Диян Янков от Бургас, който след 12 операции, сега се бори да спаси крака си от ампутация и дори живота си, след заболяване на тазобедрената става.

До момента в кампанията по сметката му са събрани над 11 хиляди лева, а крайната сума, която ще го изпрати на операция в Турция е 50 хиляди лева.

Ето защо днес следобед всеки един бургазлия или гост на града може да се включи и да даде своята малка, но важна в такъв момент помощ, в замяна ще получи добро настроение, защото в помощ на Диян Янков на сцената на „Тройката“ ще излязат Деан Вълев - Дишо, Ансамбъл Странджа, Даниела Павлова, Кристина Гугучкова, Иван Притаргов, Гергана Великова, Кристина Кюмурджиева.

Една общност, една цел и много смисъл – да помогнем на един млад, работещ и силен духом бургазлия да се справи с тежката здравословна ситуация пред, която е изправен.

Ако нямате възможност да помогнете на живо днес, можете да го направите и като дарите средства за Диян Драгомиров Янков в банковата му сметка:

Банка ДСК IBAN BG58STSA93000004169949