Неизвестен мъж откри стрелба близо до търговския център "Славянски" в Кримск, Краснодарския край, съобщи регионалната прокуратура.

На мястото на инцидента е пристигнал кримският междурайонен прокурор. Прокуратурата е организирала разследване и установява причините за инцидента.

Стрелбата в руско училище: 13 загинаха, а други 20 са ранени

Източник на РИА Новости съобщава, че при стрелбата са загинали двама души. По-късно Александър Рунов, ръководител на пресслужбата на Главното управление на МВР за Краснодарския край, съобщи, че броят на жертвите е нараснал до четирима души, включително и самият нападател.

"Днес около 17:00 ч. на територията на медицински център в Кримск, намиращ се на улица "Комарова", местен жител, роден през 1956 г., нанесе смъртоносни огнестрелни рани на двама служители на организацията. След това излиза навън и открива огън по минувачите. В резултат на това един човек загива на място, а другият е тежко ранен", каза той.

Русия: Мъж стреля в училище, броят на жертвите се уточнява

След това извършителят се е самоубил. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм