На 8 март (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. „Просвета“, с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

  • ул. „Просвета“, ул. „Шипка“, ул. „Бреза“, ул. „Еделвайс“, ул. „Кооперативен труд“ и ул. „Никола Крушкин – Чолака“ и 192 СУ „Христо Ботев“.

Няколко столични квартала без вода във вторник

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Никола Крушкин – Чолака“ и ул. „Просвета“.

Също в сряда във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Шипка“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Шипка“ от ул. „19 - ти февруари“ до ул. „Париж“ 
  • ул. „Париж“ от ул. „Оборище“ до бул. „Цар Освободител“, (Българска патриаршия - Синодална палата, Посолство на Австрия и Централен Военен клуб).

Пускат тунела към „Люлин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището с ул. „Париж“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от Софийска вода.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм