Четири пътни произшествия с един леко пострадал са станали в област Кърджали на 8 декември и тази сутрин, съобщават от ОД на МВР. 


Около 7,15 часа днес в Крумовград 34-годишна с електрическа тротинетка се блъснала в движещ се пред нея товарен автомобил. Жената е била прегледана от екип на Филиала на спешна помощ в града и насочена за домашно лечение. Не е констатирана употреба на алкохол и е съставен е акт.


Около 1 часа тази нощ в село Глухар 55-годишен с „Мерцедес“ при излизане от гараж се блъснал в стена на къща, след което напуснал с колата мястото на произшествието. Установен бил от полицаи 20 минути по-късно, като отказал проба за алкохол. 


Малко преди 7 часа тази сутрин по пътя между селата Бели пласт и Стремци 19-годишна с „Опел“ загубила контрол над управлението, колата напуснала платното за движение и се преобърнала. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Екип на пожарната служба в Кърджали обезопасил автомобила. 


Около 7 часа вчера в Кърджали 71-годишен с „Пежо“ при движение на заден ход не се убедил, че пътят зад него е свободен и блъснал паркиран автомобил „Мазда“. Тестът за алкохол също е с отрицателен резултат.