3-годишно дете и 23-годишна жена са под наблюдение в болницата в Кърджали след пътен инцидент в района на село Паничково, съобщават от ОД на МВР.


Около 13 часа на 3 декември 32-годишен с „Фолксваген“ загубил контрол над управлението му, колата се блъснала в еластична ограда и паднала във водосточна шахта. Пострадали са детето и жената- пътници в автомобила.


Направеният тест на шофьора за алкохол е с отрицателен резултат.


При пътно произшествие в Кърджали вчера е пострадала и пешеходка. Малко след 10 часа докато пресичала на обозначено място 77-годишната жена била ударена от товарен автомобил, управляван от 40-годишен. След преглед в Спешното приемно отделение на болницата е освободена за домашно лечение. Тестът за алкохол на водача е отрицателен резултат. 


И на двамата ашофьори, причинили пътни инциденти, са съставени актове по ЗДвП.


133 моторни превозни средства, 220 лица и 14 увеселителни заведения са били проверени в специализирана операция на територията на РУ на полицията в Кърджали с цел подобряване на средата за сигурност и безопасността на движение. За нарушения на ЗДвП са били съставени 6 акта и 7 фиша, връчени са 3 протокола за предупреждения.