Менторската програма „Идеята ми е супер“ открива своя нов сезон. Целта е да се подкрепят лидерските, предприемаческите и социални умения на българските ученици.

„Идеята ми е супер“ - Национален конкурс за развитие на идеи и проекти

Pulchre, bene, recte: Ученици в симулативен процес в Деня на отгворените врати в Съдебната палата

Организаторите помагат на децата да развият положителни качества, необходими за успешната реализация на техните проекти. Един или повече проекти, избрани от жури, ще получат целево финансиране от общия награден фонд в размер на 5000 лв.

130 участници от страната в еко форума на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

Кандидатите могат да бъдат само настоящи ученици от цялата страна, които в момента на кандидатстване от текущата учебна година са в VIII, IX, X, XI или XII клас. Могат да поканят учител за ръководител, консултант (това е по желание и не влияе на избора на проект). Един ученик може да кандидатства с повече от един проект. Допускат се идеи/проекти с различни профили на категории и сфери и етап на развитие.

За участие в конкурса е необходимо кандидатът от свое име или един от екипа (ако проектът е екипен) да подаде коректно попълнени два документа с имена:

  • 01.Формуляр за кандидатстване_2023 и
  • 02.Декларация за съгласие_2023
  • на е-поща: foundation@volontime.com до 30.04.2023 г.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм