Вкусната, а не здравословна храна избира винаги за себе си и за семейството си виолончелистката от Софийската филхармония Йоланта Делибозова. Ден преди началото на празниците, които обикновено свързваме с по-обилна трапеза, тя беше гост в студиото на "Неслучайни срещи" по Дарик. Нейното хоби - готвенето, заема всяка свободна минута, а кулинарният й блог е сред най-четените. Според Йоли залитането по био храните, кълнове и семки е машина за пари, индустрия. Тя определя като излишно, глупаво и смешно световното вманиачаване по здравословната храна: "Тази лудост, обхванала хората с тези био храни и ядене на всякакви кълнове, семки, фибри и подобни неща, е страхотна машина за правене на пари, това е индустрия. Това е храна, която не е чак толкова божествено полезна, а да не говорим за вкусна. Това е храна за животни. Лен, просо и ечемик ядат птиците и, конете. Не мисля, че това трайно трябва да влиза в менюто на човек и той да смята, че се храни както трябва". Йоли обясни какво означава полезна храна: "Всичко да е балансирано. Няма нищо лошо нито в свинското месо, нито в захарта, нито в яйцата, нито в шоколада и маслото. Когато е съчетано добре и на малки части, без да се прекалява, е полезно. Това са неща, които са изключително важни за развитието на всеки организъм, особено за млад организъм. Винаги можете да се храните балансирано, но вкусно, без да има ексцесии". Попитана дали прави т. нар. прочистване на организма, тя говори: "От какво да го прочиствам?! От това, че съм изяла една пържола снощи с пържени картофи?! Разбира се, че ще изям. Или мазни свински ребърца на скара?! Няма нищо лошо в това, аз не ги ям всеки ден. Не мисля, че има нужда от такова нещо".