От 17 до 19 ноември (четвъртък, петък и събота) в Гранд хотел и СПА „Приморец“ ще се проведе Grand Wedding Expo. Форматът e с вход свободен и Ви кани през трите дни от 11 до 19 часа. Можете да откриете всичко – не само свързано със сватбеното тържество, но и с бала, годишнина или друг специален момент.

От фотограф и флорист, до сладкар и агенции за организация на събития. Всички те ще присъстват на изложението и ще са на разположение за консултации. Ще има и разкошни тематични декорации, които ще показват нагледно как може да изглежда украсата за сватбено тържество. Водеща на третото издание на Grand Wedding Expo ще бъде носителката на короната Мис България – Елена Тихомирова.

За да е максимално полезен на всички, форматът ще предложи и полезни съпътстващи събития с отворени врати, на които отново всички са добре дошли. Те ще се състоят в зоната на изложението в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Ще бъдат водени от различни специалисти от сватбения и събитийния бранш и ще дадат полезна информация на всички заинтригувани. Програмата по дни и часове е както следва:

18 ноември, петък        

15:00 – 18:00     Демонстрация празнични прическа и грим – стилисти Ксения Вълева и Галина Георгиева и гримьор Катрин Валентинова от екипа на SENSE Beauty Salon

16:00     Тенденции в сватбените торти – Елена Баулина, Kisso

17:00     Символика на цветята в булчинския букет – Диана Теодосиева, Бутик за цветя ДИАНА

18:30     Ревю булчински рокли Pronovias и официални рокли Sherri Hill – с любезното съдействие на Сватбен център „Брилянтин“ с управител Силвия Танева

19 ноември, събота      

12:00     Дегустация сватбено меню – екип ресторанти Гранд хотел и СПА Приморец

13:00     Нумерология: Любов и Брак – Валентина Радиева-Маренова

14:00     Как да изберем сватбен фотограф – Божидар Кръстев, Vonlè Art

15:00     Първи брачен танц – Вероника Братанова, школа по танци VeroniQue

16:00     Сватбата през обектива на Ивелин Илиев

Не пропускайте възможността да откриете на едно място всичко, от което се нуждаете, за да сбъднете мечтаната сватба, бал или друго събитие на едно място.

Всички са добре дошли в Гранд хотел и СПА „Приморец“ на третото издание на Grand Wedding Expo!