Дни след като разбуни духовете в интернет, предлагайки 1500 лева за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за лично менторство и напътствия за развиване на профилите в социалните мрежи, Виктория Капитонова разказва в предаването в „Преди обед“.

На въпроса как 29-годишна дама може да си купи без кредит втори апартамент с тераса от 100 кв. метра, Виктория отговори така „С много труд и усилия“, съобщи Lady Zone.

„Ние, инфлуенсърите, получаваме доста пари, не мога да се оплача. Всъщност аз не че пестя, просто изкарвам повече, отколкото харча. Въпреки всичко с моя приятел все още спазваме традицията да събираме пари в касичка за всички мои празници“ – поясни финалистката от първи сезон на "Ергенът".

Тя призна, че с приятеля си се познават от 2017 г.

„Бяхме разделени в периода, когато участвах в "Ергенът". По моя грешка се разделихме. Беше малко гадничко, защото продадохме моята първа кола и тогава се разделихме. Викам си – без мъж, без кола, какво ще правя?“ – добави инфлуенсърката.

След "Ергенът" тя осъзнава, че много го обича и искам да е с него. Той също е искал да се съберат и я изненадва с подарък – кола.

„Тези лотове с брънчовете и вечерите бяха измислени, за да се привлече максимално внимание. Заглавие като „24 часа с мен“ привлича и всичко избухна. Не се притеснявам, ако други инфлуенсъри вземат тези идеи и ги адаптират… Всъщност човек може да забогатее за 7 дни и аз водя курс по тази тема“ – поясни Капитонова.

В края на разговора тя призна, че в реалния живот не среща хейт. Той е само в интернет и тя вече не му обръща внимание.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм