Красивата част от Морската градина в Бургас ще се преобрази в най-големия моден подиум по време на BURGAS SUMMER TRENDS. Грандиозното събитие ще се проведе на 29 юли пред Гранд хотел и СПА Приморец. Ревюто ще посрещне на червен килим до самия морски бряг топ красавици, модни марки, дизайнери, стилисти, показващи актуалните модни денденции на лятото. 

Организатор на събитието е Ваня Кирова, освен официален представител на агенция „Интер Моделс” и регионален представител на „Мис България” за Южното Черноморие, тя е лицензиант на десетки конкурси за красота, сред които „Мисис Бургас” и съорганизатор на първите бизнес награди в региона Burgas Business Awards. 

В ефира на Дарик, тя сподели, че ревюто ще бъде истински звезден спектакъл.

"Пред публиката ще дефилират разкошните носителки на короната „Мисис Бургас“ и „Кралица на Бургас“ през годините, наред с други красиви дами от „Интер моделс Бургас“ и „Интерсаунд.“ Те ще покажат най-актуалните предложения на топ дизайнери и стилисти в тоалетите и аксесоарите, грима и прическите и всичко необходимо за безупречната съвършена женствена визия през летния сезон. За доброто настроение ще се грижат талантливи бургаски музикални изпълнители, които ще допълнят атмосферата на събитието", разказа Ваня Кирова. 

Цялото интервю с нея, чуйте в звуковия файл: 

Лице на грандиозния моден ивент е „Мисис Бургас 2023“ Татяна Ламбова, която позира на визията за промоция на събитието в уникална червена рокля на асеновградския дизайнер Стоян Радичев. 

Повече за събитието можете на научите ТУК, а ако искате от сега да заявите присъствие си, на телефон 0893805836.