В първата част на предаването, господин Василев разказа за предстоящото издание на Innowave, конференция която събира светила от технологичния свят. Тя ще се проведе на 17 и 18 ноември, в Двореца на културата и спорта във Варна. Гостът представи някои от лекторите и темите, като фокусът тази година е върху изкуствения интелект. Г-жа Мария Габриел, министър на външните работи ще открие събитието, очаква се да присъства и новия кмет на Варна, г-н Благомир Коцев.

Във втората част на „Нови хоризонти с Лили”, бе осъществена традиционната връзка по скайп, с г-н Лари Бийл в Сан Франциско. Той представи интересен материал на тема „Нашето самочувствие, е тясно свързано с нашето самовъзприятие.“ Стана дума за това, че когато човек обича себе си, той работи по-добре и с останалите, което води до успехи в бизнеса и по-голямо удовлетворение. Гостът цитира и мисли по темата, на известни личности като Марк Твен, Мишел Обама, Джейми Лий Къртис и други.

Като музикален фон звучаха изпълнения на кънтри певицата Ким Ричи от албума „Bitter sweet”, излязъл през 1997 г.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм