Защитникът от националния тим на Катар Абделкарим Хасан бе отстранен за неопределено време от местната футболна федерация заради спречкване с фен в социалните мрежи, пише агенция АП.

Арестуваха ирански футболисти за парти с алкохол и жени

Катарски медии съобщиха, че Хасан е отговорил на оплакване в SnapChat  за загуба на представителния отбор на страната на Световното първенство по футбол, на което страната бе домакин, с репликата: „Отпусни се, да не мислиш, че това е война?“

Баскетболист от НБА бе обявен за терорист от турските власти

Освен това Абделкарим Хасан бе глобен с 200 000 катарски риала (55 000 долара), заплатата му бе намалена с 50 процента и получи предупреждение от Катарската футболна централа.

Наказания понесоха и още двама национали Басам Ал-Рауи и Мохамед Уаад, които бяха глобени съответно със 100 000 и 50 000 катарски риала и заплатите им бяха намалени с 50 процента.

Френските комунисти се вдигнаха на протест заради трансфер

Официално причини за санкциите не бяха разкрити, а самите наказания бяха обявени от федерацията чрез социалната мрежа Twitter, основавайки се на доклад от ръководството на националните отбори до генералния секретар на централата.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм