Райън Гослинг има „забавен“ отговор на критиците, че е „твърде стар“, за да играе Кен в „Барби“ на Грета Геруиг, предаде The Independent.

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната му приятелка очакват дете


снимка: Getty Images

Във филма Гослинг е избран да изобрази Кен, гаджето на главната героиня Барби, изиграна от Марго Роби, който пътува до света на хората, за да намери истинското щастие, след като е изгонен от Барбиленд.

Роджър Уотърс се появи на сцената като нацист (снимки)

Откакто е пуснат първият трейлър с участието на 42-годишния актьор, хората започнаха да изразяват мнението си за това как Гослинг изглежда „твърде стар“, за да играе Кен. В сряда (31 май) звездата от La La Land отговори на коментарите.

„Ако хората не искат да играят с моя Кен, има много други Кенове, с които да си играят“, казва той пред British GQ.

Червеният килим в Кан: Най-добре облечените звезди на 76-ия филмов фестивал

„Смешно е“, казва той. „Не рабирам идеята на #notmyken (не е моят Кен). Сякаш си мислил за Кен преди това?“ като се има предвид, че „в продължение на 60 години работата на Кен беше да е на плаж“ и че „всички се чувстваха добре от това, че за него има работа, която всъщност не е нищо“.

„Но изведнъж, това е като „Не, на нас ни е пукало за Кен през цялото това време.“ Не, не ви е. Никога не ви е пукало“, казва той. „Ако някога наистина ви е пукало за Кен, щяхте да знаете, че никой не го е грижа за Кен. Така че вашето лицемерие е разкрито. Ето защо неговата история трябва да бъде разказана.“

Кои знаменитости щяха да са идоли на Gen Z, ако бяха родени по-късно

Гослинг признава, че „сега го е грижа за този пич“.

„Аз съм като негов представител. „Кен не можа да се появи, за да получи тази награда, така че аз съм тук, за да я приема вместо него“, каза той.

Брус Уилис е участвал в „Приятели“ заради загубен бас... и още 24 малко известни факта за сериала

Звездата от „Хубавите момчета“ сравни предпочитания от него метод „стил на ескейп рум“, като се позовава на популярната дейност, при която участниците са заключени в стая и им се дава серия от улики и пъзели за решаване, за да избягат.

"Барби" ще бъде пуснат по кината на 21 юли.

снимки: Twitter

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм