Ал Пачино, който скоро стана на 83 гофини, ще стане отново баща. Той излиза с 29-годишната Нур Алфалах поне от април миналата година. Именно тогава бяха забелязани на публично място заедно. TMZ съобщава, че тя е бременна в осмия месец.

Роджър Уотърс се появи на сцената като нацист (снимки)

Актьорът от „Усещане за жена“ е на 83 години, което означава, че ще бъде на 104, когато новото му дете навърши 21. Той вече има три деца от две различни жени. Дъщеря му Джули Мари е от бившата му приятелка Ян Тарант и също така има 22-годишни близнаци от Бевърли Д'Анджело. В миналото Алфалах била е свързвана с милиардера Николас Бергрюен и с Мик Джагър.


Николас Бергрюен, Нур Алфалах и Натаниел Кан. Снимка: Getty Images.

Тина Търнър: 10 вечни хита на певицата и историите зад тях

Пачино и преди е споменавал колко важни са децата му за него. Той казва пред The New Yorker през 2014 г.: „Аз съм отговорен пред тях. Аз съм част от живота им. Когато не съм, това е разстройващо за мен и за тях. Така че това е част от гещалта. И аз получавам много от него. Изкарва те извън себе си."

Page Six твърди, че Пачино и Алфалах се срещат поне от април миналата година. Техен източник предполага, че може да са били заедно и от по-рано.

Червеният килим в Кан: Най-добре облечените звезди на 76-ия филмов фестивал

Изданието посочва: „Пачино и Нур започнаха да се виждат по време на пандемията. Тя се среща предимно с много богати по-възрастни мъже, известно време беше с Мик Джагър, а след това излизаше с Никълъс Бергрюен. Тя е с Ал от известно време и двамата се разбират много добре. Разликата във възрастта не изглежда да е проблем, въпреки че той е по-възрастен от баща й. Тя се движи сред тълпата на богатите и идва от семейство с пари.“


Ал Пачино и Робърт де Ниро. Снимка: Getty Images.

“Имам нужда от теб през цялото време”. Радио любител хваща интимни разговори на Чарлз и Камила

Пачино не е единственият, който е решил да има дете по-късно в живота. Робърт де Ниро шокира всички, когато по-рано този месец разкри, че е станал баща за седми път. Актьорът беше видян на премиерата на новия си филм, давайки възможност на интервюиращите да го разпитат допълнително за разкритието. 79-годишният актьор съобщи новината в интервю, след като коригира интервюиращия колко деца има. Звездата споделя най-големите си деца с бившата си съпруга Диана Абът, син на име Рафаел и осиновена дъщеря на име Дрена. Де Ниро също има двама синове -  Джулиан и Арън, които споделя с друга бивша, Туки Смит, и син Елиът и дъщеря Хелън от бившата си съпруга Грейс Хайтауър.

„Съкровищата“ на Фреди Меркюри ще бъдат продадени на търг

Интервюиращ спомена шестте му деца и той го коригира: „Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм