Домашният патронаж в Бургас зарадва възрастните хора, потребители на услугата, със специално коледно тържество. В наскоро обновения салон на социалната услуга, помещаваща се на улица „Иван Богоров“ № 20, звучаха песни и танци от най-малките коледари от Детска ясла № 1 „Бургаско детство“.

Специален гост на празника беше кметът Димитър Николов, който поздрави възрастните хора и социалните работници на Домашния патронаж, които се грижат ежедневно за тях.

„В навечерието на най-светлите християнски празници – Бъдни вечер и Рождество Христово, искам да ви пожелая да сте здрави, жизнерадостни и пак да сте всички заедно тук на следващото коледно тържество. На служителите на социалния патронаж, които са и ваши приятели, благодаря за ежедневните грижи и за топлината, с която ви даряват. Светло Рождество Христово и благодатна 2023-та година!“, пожела още кметът Димитър Николов и раздаде коледните подаръци на възрастните хора.

Поздрави към възрастните хора отправиха още управителят на Домашния патронаж Валентина Станкова и Мая Казанджиева – директор на дирекция „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Бургас.

Всички гости на тържеството бяха поздравени от 7-годишния Янислав, който е ученик в 1-ви клас на СУ „Константин Петканов“, както и от бургаския изпълнител Захари Чернев, който също е потребител на социалната услуга.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм