Вестник "Mirror" цитира източник, според който американският режисьор Куентин Тарантино едва не се сбил с друг клиент в бар в Кан, предаде БГНЕС.

Създателят на "Криминале" едва не се сбил в хотел "Карлтън" в Кан, след като се опитал да заеме чуждо място в лоби бара", се казва в публикацията.

„Мирамакс” иска чрез съд да спре Тарантино да продава незаменими токени от „Криминале”

Според източника Тарантино се приближил до мъжа и искал да вземе стола му. Клиентът отказал да отстъпи мястото си, след което режисьорът се ядосал и го попитал: "Ти не знаеш ли кой съм аз?".

След това отново се опитал да вземе стола, на който мъжът продължавал да седи. С това Тарантино привлякъл вниманието на околните, които провокирали спорещите да се сбият. Тогава Тарантино се отказал и решил да заеме друго място.

Кои са най-умните знаменитости в света?

Куентин Тарантино е един от най-известните режисьори на XXI век, който дебютира през 1992 г. с филма Reservoir Dogs. Две години по-късно е съсценарист, режисьор и актьор във филма "Криминале", за който получава първия си Оскар (за най-добър сценарий).

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм