За четвърта поредна година МБАЛ Надежда провежда своята кампания за превенция и мониторинг срещу рак на гърдата и репродуктивни заболявания. Възможно е да се запази фертилитета дори и след ракова диагноза и е важно опазването на започне преди онкологичните процедури.

„Сладки приказки с 9 Месеца“: Какво казва бебето, какво чува мама

Доктор Стаменов от МБАЛ Надежда и Габриела Николова от екипа на списание “9 Месеца” споделиха ценна информация относно процеса на диагностика и лечение. Бъдещите родители, които живеят с тежка диагноза, имат възможност да се преборят с нея. Според доктор Стаменов е важно пациентите да знаят, че въпреки раковата диагноза ще има и утрешен ден. Надеждата не трябва да бъде изгубена.

„Сладки приказки с 9 Месеца“ - проектът „Здраве на фокус“

Дигиталният портал www.zapazi.me съдържа изчерпателна информация за всички активни кампании и възможности за консултация със специалисти. Ето какво споделят те:

”Екипът ни обединява експерти от различни специалности – асистирана репродукция, ембриология, андрология, генетика, медицинска онкология, хематология, образна диагностика, патохистология, фетална медицина, акушерство и гинекология, неонатология, психология.

Разполагаме с уникална за страната лечебно-диагностична база, която ни позволява да ви осигурим най-съвременните методи и технологии в медицината. Осигуряваме възможност за експертна консултация в рамките на 24 часа от обаждането, независимо къде в България се намирате.”

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм