Коледа наближава, но няма нужда да чакате още почти два месеца за да намерите специалния коледен брой на списание “9 Месеца” в печатната мрежа в цялата страна и онлайн на www.9meseca.bg.

„Сладки приказки с 9 Месеца“: Кампания „Запази надежда 2022“

Габи Николова сподели какви приятни изненади са подготвили от екипа на списанието за своите читатели. Както във всяко издание, страниците отново са изпълнени с полезни и практични съвети. 

Физическото здраве на майката е също от първостепенно значение дори и след раждането. Дамите ще узнаят как могат да поддържат добрата си форма и да са физически активни по време на майчинство. Възможностите за успешна кариера, паралелно с отглеждането на дете, също е възможно. Започва и специална поредица от тематични статии, в които “9 Месеца” запознава читателите с успели жени, които едновременно развиват кариерата си заедно с отглеждането на децата си.

„Сладки приказки с 9 Месеца“: Какво казва бебето, какво чува мама

Две събития, едно дигитално и едно физическо ще се проведат в рамките на тази седмица. Редовните онлайн излъчвания, които можете да гледате на фейсбук страницата на списанието днес ще бъдат посветени на запазването на фертилитета след онкологична диагноза. Академията “Училище за родители” ще проведе практически урок по кърмене в Bulgaria Mall на 5-и ноември:

"Наш специален гост ще бъде Мария Евгениева, акушерка и консултант по кърмене. Как да стартираме успешно и да се справим с първите предизвикателства? Кои са правилните пози? И за какво ни сигнализира болката по време на кърмене? За всичко важно ще си говорим с Мария. Освен че ще сподели своите ценни съвети, тя ще ни представи и практически урок по кърмене.", споделя екипът на 9 Месеца.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм