Семеен скандал доведе до смъртта на трима души - баща, майка и тяхната дъщеря, в пазарджишкото село Черногорово. Трагедията се е разиграла тази сутрин около 9:40 часа в къщата им.

Имало ожесточено скарване, след което проехтели три изстрела. Намиращи се в близкия магазин за хранителни стоки сигнализирали на 112. Дошлите на място полицаи и спешни екипи обаче заварили родителите и младата им дъщеря мъртви.

Предполага се, че изстрелите са произведени с пистолет. По време на скандала мъжът е застрелял първо детето си, после жена си, а накрая се е самоубил.

Какво е довело до крайното решение, за момента не се знае. Всички в семейството са известни на местните като кротки и почтени хора. Мъжът бил известен с прякор Хищника, защото е ловец, но по характер бил сговорчив, твърдят негови познати. Обичал да пийва, но и тогава не проявявал агресия.

Името му е Стефан Дивеков, а преди време то станало публично известно, след като намерил портмоне с пари и го занесъл в кметството, за да бъде върнато на собственика.

За момента няма данни тримата да са били убити от външен човек.

Очаква се от полицията да оповестят подробности.

Новините от Пазарджик