Помислете за навиците си от друга гледна точка, когато Меркурий в Овен се свърже с Юпитер в Овен и рутинната ви зона в началото на седмицата. Как най-добре можете да увеличите продуктивността си точно сега, Скорпионе? Нестандартното мислене може да доведе до успех, ако сте готови да се учите и да експериментирате с нови начини на работа.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Четвъртък носи приключения, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби. Този аспект може да ви помогне да откриете нови неща за себе си и да научите повече за света. Усвояването на нови умения може да запали нов огън във вас. Открийте това, което обичате, и му позволете да ви носи удоволствие.

Особено ако става въпрос за човек, когото обичате, когато Венера се съединява с Уран в Телец и вашата зона на партньорство, също в четвъртък. Приключете месеца, като повишите нивото на взаимоотношенията си. Едно ново привличане може да промени живота ви, така че позволете на любовта да разцъфне и да създаде магия.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм