Овен

През този месец, когато Веста навлиза в знака ви в сряда, вие сте се посветили на най-доброто от себе си. Тази седмица започва нова глава в живота ви, така че насочете енергията си към това да подобрите външния си вид и да научите някои нови маниери, които могат да ви помогнат да изпъкнете. Само не забравяйте да се забавлявате!

Този нов и подобрен човек може наистина да подобри репутацията си, когато в петък Меркурий се съедини с Плутон в зоната на публичния ви имидж. Думите ви имат сила днес, така че ги използвайте в своя полза. Това е чудесен ден за публикуване в социалните медии и популяризиране на името ви.

Завършете седмицата със социална нотка, когато в събота Меркурий навлезе във Водолей и се премести във вашата зона на приятелството. Следващите няколко седмици са идеални за създаване на важни връзки с уникални личности. Независимо дали ги срещате в реалния живот или онлайн, Овни, свържете се с нови хора и разширете кръга си.

Три от най-важните решения, които някога ще вземете - и как да подходите към тях

Телец

Зимното време ви потиска тази седмица и ще отказвате покани за срещи с приятели, когато Веста навлезе в Овен в сряда. Тъй като астероидът се намира в зоната на личния ви живот, вие сте по-заинтересовани от задълбочен самоанализ, отколкото от срещи с приятели. Просто не се превръщайте в отшелник.

Докато размишлявате, може да стигнете до по-дълбоко разбиране на основните си ценности, когато Меркурий се свърже с Плутон в зоната на разширяването в петък. Едно ново откритие може наистина да разклати светогледа ви към по-добро. Бъдете открити!

Февруари е най-краткият месец, но вие ще се възползвате максимално от него, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота. С Меркурий в зоната на кариерата ще се съсредоточите върху това как да постигнете целите си. Независимо дали се опитвате да получите мечтаната работа или да повишите репутацията си, изкажете я наяве и измислете план за действие.

Българският филм „Нощна смяна“ оглавява панорамата на късометражния трилър

Близнаци

Тази седмица се посветете на хуманитарните си страсти, тъй като в сряда Веста навлиза в Овен и се премества в социалната ви зона. Имате желание да направите света по-добър, така че започнете да предприемате малки стъпки в помощ на любимите си социални каузи. Няма да промените света за една нощ, Близнаци, но можете да помогнете на своята общност.

Въпреки това ще видите някои големи промени, когато Меркурий се съедини с Плутон във вашата зона на трансформация в петък. Това може да бъде ден на прераждане, когато ще се откажете от неща, които вече не служат на вашите интереси, и ще развиете по-дълбока връзка с хората, които обичате. Правилните думи могат да предизвикат големи вълни.

Уикендът също предоставя много възможности за растеж, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота, преминавайки във вашата зона на разширяване. През следващите няколко седмици ще имате много възможности да научите нови неща, особено ако те са извън утъпканите пътища.

Актрисата и сценарист Здрава Каменова: Реалните житейски истории са в основата на най-добрите текстове!

Рак

Февруари е кратък месец, но вие се възползвате максимално от него, когато в сряда Веста навлиза в Овен и се премества в зоната на кариерата ви. През следващите няколко седмици можете да се посветите на целите си, докато развивате професионалните си стремежи. Замислете се как изглежда идеалният ви образ.

Докато работите усърдно, връзката ви може да се окаже в нов етап, когато Меркурий се съедини с Плутон в зоната на взаимоотношенията ви в петък. Взаимоотношенията могат да се променят към по-добро или към по-лошо в зависимост от това какво ще поискате. Помислете за промените, които наистина искате, преди да говорите.

Ще се задълбочите доста в отношенията си с другите, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота, преминавайки във вашата зона на интимност. Това е идеално време за дълбоки разговори, тъй като ще стигнете до истината във всичките си взаимоотношения. Използвайте думите си, за да споделяте важна информация - и табута. Позволете на ума си да се пренесе на палави места.

„Грами“ 2023: Бионсе влезе в историята с най-голям брой награди

Лъв

Посветете се на разширяване на хоризонтите си през следващите няколко седмици, когато в сряда Веста навлиза в Овен и се премества във вашата зона на разширяване. През следващите няколко седмици ще сте повече от готови да се откъснете от всичко, като пътувате, проучвате или просто се впускате в приключения. Излезте от зоната си на комфорт, Лъв!

След това помислете за начините, по които можете да подобрите живота си, когато Меркурий се съедини с Плутон във вашата зона на продуктивност в петък. Помислете за сегашните си ежедневни навици и как можете да направите живота си по-ефективен. Една проста промяна може да се окаже истинска значима.

Уикендът е чудесно време за взаимоотношения, когато Меркурий навлиза във Водолей в събота и се премества във вашата зона на партньорство. Следващите няколко седмици са чудесни за покана на среща, за флирт и за решаване на проблеми във връзката. Противоположностите наистина се привличат точно сега, така че не се страхувайте да се отклоните от обичайния си "тип".

Международна компания търси стюардеса със заплата от $385 хил.

Дева

Ако любовният ви живот започва да става сериозен, е време да се обвържете, тъй като в сряда Веста навлиза в Овен и се премества в зоната на интимността. Независимо дали мислите да заживеете заедно или да споделяте един живот, трябва да преминете от романтиката към логистиката. Не се страхувайте да проведете някои трудни разговори, Дево.

След като те приключат, се забавлявайте, когато Меркурий се съедини с Плутон в Козирог в петък. Може да успеете да се насладите на ново хоби, да се занимавате с творческа работа или да се впуснете в нов романс. Лесно е да намерите сила и удоволствие само като използвате творческия си ум. Насладете се на пътуването!

Използвайте тази креативност, когато става въпрос за рутинните ви дейности, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота, преминавайки в зоната на вашите навици. Не е задължително да правите същите рутинни дейности като всички останали. Можете да мислите нестандартно, за да направите живота си малко по-лесен, особено ако се опитвате да помогнете на другите.

10-те най-добри музеи и галерии в света (снимки)

Везни

Денят на влюбените е точно зад ъгъла и вие сте готови да се обвържете с "идеалния" човек, когато Веста навлезе в Овен в сряда. Независимо дали предприемате следващите стъпки във връзката си, подписвате договори или поемате инициативата срещу конкуренцията, вие сте готови да повишите нивото си.

Ако домашният ви живот е станал малко напрегнат, съберете всички на семейна среща, когато Меркурий се съедини с Плутон в домашната ви зона в петък. Изясняването на всичко може да промени нещата към по-добро, тъй като ще изградите солидна основа на разбирателство.

Намираме се в края на зимата, но любовният ви живот гори от страстна енергия, тъй като в събота Меркурий навлиза във Водолей и се премества във вашата зона на удоволствията. Следващите няколко седмици са идеални за флирт, намиране на ново артистично хоби или просто за всичко, което ще ви забавлява през студения месец. Съсредоточете се върху радостта, Везни!

Джейн Фонда за булимията: Не бях сигурна дали ще доживея до 30

Скорпион

Време е да се заемете сериозно със здравословното си състояние, когато в сряда Веста навлезе в Овен и се премести в зоната на здравето ви. През следващите няколко седмици можете да се посветите на подобряването на всеки аспект от живота си. Фокусирането върху самодисциплината сега може да доведе до големи награди по-късно.

Говоренето на истината може да се окаже най-голямото ви предимство, когато в петък Меркурий се съедини с Плутон в зоната на общуване. Това е чудесен ден да ходите на срещи и да създавате взаимоотношения. Думите ви дават силата да отключвате врати.

Сезонът на отпуските приключи, но все още ще мислите за семейни въпроси, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота и се премести във вашата домашна зона. През следващите няколко седмици ще трябва да помислите за домашните дела в нова светлина, включително да създадете свои собствени традиции или да откриете своята система за подкрепа. Измислете как можете да направите дома си по-щастливо място.

Грешка ощастливи французин със 17 милиона евро от лотария

Стрелец

Започвате най-краткия месец от годината с веселие, тъй като в сряда Веста навлиза в Овен и се премества в зоната на удоволствията. През следващите няколко седмици сте решени да се забавлявате много - от посвещаване на занаята до съсредоточаване върху това да бъдете най-добрият любовник. Просто следвайте страстта си и вижте къде ще ви отведе.

Сега, когато сме напълно в разгара на новата година, е идеално време да помислите за финансовото си положение, тъй като в петък Меркурий се съединява с Плутон във вашата зона на ценностите. Можете да преобразите банковата си сметка, като измислите начини да спестявате и помислите без какво можете да живеете.

И ще можете бързо да измислите тези идеи за пестене на пари, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота и се премести във вашата зона на общуване. Логиката и творчеството вървят ръка за ръка, докато се учите да се изразявате по интересни начини.

“Не помня имената им“: Мъж от Уганда има 102 деца и 578 внуци

Козирог

Тъй като студеното време все още е в сила, през следващите няколко седмици трябва да сте си у дома, тъй като в сряда Веста навлиза в Овен и се премества във вашата домашна зона. Отделете на личния си живот така необходимото внимание, като общувате с близки хора, закупите жилище или се придържате към важни връзки.

Все пак не забравяйте да се изявите, когато Меркурий се съедини с Плутон във вашия знак в петък. Козирог, днес ще можете да говорите за себе си, така че това е чудесен ден за срещи с нови хора. Това е идеалното време за срещи, интервюта за работа и публикации в социалните мрежи.

След като оцеляхте през новата година (и ретроградността), най-накрая е време да се погрижите за бюджета си, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота и се премести в зоната на вашите ценности. Помислете за уникални начини за печелене на пари и помислете какво наистина цените в живота си освен материалните блага.

Романът „Вътрешното гето“

Водолей

Започнете седмицата, като съберете мислите си на едно място, тъй като в сряда Веста навлиза в знака на Овен и се премества в зоната на общуване. През следващите няколко седмици ще се посветите на това да изказвате мнението си и да разбирате мисловния си процес. Въпреки това мислете, преди да говорите, защото може да изгорите няколко моста.

Ако имате нужда от помощ, трябва само да я поискате, когато Меркурий се съедини с Плутон във вашата зона на изцеление в петък. Знаем, че това е голяма молба, но ако изпитвате затруднения, не се страхувайте да признаете, че бихте могли да се възползвате от помощ. Това може да промени живота ви, Водолеи.

Завършете седмицата с проницателна нотка, когато Меркурий навлезе във вашия знак в събота. Надарени с повишено самосъзнание, вие лесно можете да видите как се представяте пред другите. Това е чудесно време да направите добро първо впечатление на другите и да оставите траен и благоприятен спомен.

С кого е излизала Порша де Роси преди Елън Дедженерис

Риби

Предвид предстоящия данъчен сезон, сега е добър момент да намалите разходите си, тъй като в сряда Веста навлиза в Овен и се премества в зоната на ценностите ви. През следващите няколко седмици се стремете да спестявате пари за бъдещето, а не да харчите по прищявка. Поставете си цел и се придържайте към нея, Риби!

Това обаче не означава, че не можете да се забавлявате, когато Меркурий се свърже с Плутон в социалната ви зона в петък. Това е чудесен ден за създаване на нови приятелства, за доброволческа работа в общността и за общуване в социалните мрежи.

Въпреки това може да не се чувствате толкова общителни, когато Меркурий навлезе във Водолей в събота и се премести във вашата зона на личния живот. С наближаването на вашия сезон помислете за прекратяване на взаимоотношения и проекти, които вече не ви служат. Въпреки това не се поддавайте на желанието да се оттеглите. Това само ще ви навреди в дългосрочен план. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм