Овен

Вашата седмица започва интензивно по време на новолунието в Скорпион във вашата зона на трансформация в понеделник. Докато се подготвяме за смяна на сезоните, това е идеалното време да влезете в следващата фаза от живота си с връзките, които създавате.

Промените продължават, когато слънцето се съедини с Марс във вашата зона на трансформация в петък. Този аспект има голяма феникс енергия, докато се издигате от пепелта в човека, който винаги сте искали да станете. Това е чудесен ден да правите силни ходове и да следвате желанията си.

Продължете да инициирате промяна в живота си, когато Палас влезе във вашата зона на трансформация в неделя. Ще имате интензивен фокус върху създаването на необходимата промяна в живота си през следващите няколко седмици. Това е период на прераждане, докато следвате своята визия и убеждения, дори ако нещата се объркат.

Телец

Всичко позволено в любовта и войната тази седмица по време на новолунието на Скорпион във вашата зона на партньорство в понеделник. Независимо дали водите война, или правите любов, това е чудесен момент да заявите намеренията си, тъй като може би ще започнете нов тип връзка с някого. Опитайте се да се насочите към любовта.

Особено след като ще можете да се сприятелите, когато Марс в Скорпион влезе в тригон с Нептун в Риби в петък. Можете да се обвържете с другите чрез взаимната си творческа страст. Създайте отношенията, които наистина искате, които ще разпалят пламъка на вашата креативност.

Завършете седмицата, балансирайки любовта и омразата, когато Палас влезе в зоната на партньорството ви в неделя. Ще искате да бъдете справедливи, но и да получите справедливост, през следващите няколко седмици. Научете се да балансирате сърцето и разума си, когато вземате решения, за да не се заблудите.

Близнаци

Новата година ще настъпи чак след няколко месеца, но защо да не започнете с целите си сега? Особено след като новолунието в Скорпион е във вашата зона на продуктивност в понеделник. Това е страхотно време да напишете новогодишните си обещания и да създадете по-добри навици. Отделете време, за да развиете самодисциплина, за да се справите с целите си.

Особено когато слънцето се съедини с Марс във вашата продуктивна зона в петък. Това е страхотен ден да започнете нова тренировъчна програма, да се погрижите за здравето си, или да се справите с някакви витаещи проекти, преди да настъпи празничният сезон.

"Тухла по тухла." Това ще бъде вашето мото през следващите няколко седмици, след като Палас влезе във вашата зона на продуктивност в неделя. Бавно ще изграждате живота си чрез ежедневни задачи. Въпреки че това, което правите сега, няма да изглежда като голяма работа, то ще се изплати в дългосрочен план.

Рак

Краят на есента носи нова вълна от страст по време на новолунието в Скорпион във вашата зона на удоволствия в понеделник. Това е чудесен момент да започнете любовни връзки и творчески проекти и да заложите на това, което е важно за вас. Плувайте в дълбините на удоволствието, докато планирате бъдещето.

Вашата креативност изважда най-доброто от вас, когато слънцето в Скорпион влезе в тригон с Нептун в Риби в петък. Вие сте повече от готови да поемете нови приключения, докато давате воля на своята спонтанна страна. Вашето въображение може да доведе до разширени хоризонти и отворено сърце.

Вашето творчество продължава да процъфтява, когато Палас навлезе във вашата зона на удоволствие в неделя. През следващите няколко седмици можете лесно да изразите своята визия чрез своята артистична среда. Нека вашите таланти ви водят в живота, който наистина искате да създадете.

Лъв

С наближаването на празничния сезон мислите ви ще бъдат насочени към дома по време на новолунието в Скорпион във вашата домашна зона в понеделник. Това е чудесен момент да започнете нови празнични традиции и да прекарате повече време с любимите хора. Намерете нови начини да се свържете и да превърнете къщата си в дом.

Прекарайте петък, наслаждавайки се на грижа за себе си, когато слънцето се съедини с Марс в домашната ви зона. Ще имате силна нужда да избягате от всичко.

Особено след като може да поемете титлата „глава на домакинството”, когато Палас влезе във вашата домашна зона в неделя. През следващите няколко седмици ще разгледате всички домашни проблеми, за да видите как можете да развиете солидна основа, върху която да градите живота си.

Дева

Празничната треска е пред нас и имате много работа по време на новолунието в знака на Скорпион във вашата комуникационна зона в понеделник. Това е страхотно време да изпълнявате поръчки, да предприемате бързи пътувания и да обмисляте как да се възползвате максимално от останалата част от годината. Може дори да имате няколко новогодишни обещания, които да си запишете.

Здравословната комуникация може да направи вашите взаимоотношения по-силни, когато слънцето в Скорпион е в тригон с Нептун в Риби в петък. Независимо дали говорите за бъдещето, мечтаете с партньора си или подписвате договори, не се страхувайте да го изговорите. В крайна сметка вие сте знакът за комуникация.

Умът ви е остър, когато Палас влезе във вашата комуникационна зона в неделя. Интелектът ви ще подхрани амбицията и мотивацията ви през следващите няколко седмици, а думите ви имат силата да направят големи промени. Не се страхувайте да говорите.

Везни

Тъй като наближаваме празничния сезон, вие ще погледнете по-отблизо финансите си по време на новолунието в Скорпион във вашата стойностна зона в понеделник. Време е да си поставите реалистични финансови цели, да изплатите дългове и дори да кандидатствате за заем. Увеличете доходите си, без да сте обсебени от банковата си сметка.

Работете здраво, когато слънцето в Скорпион е в тригон с Нептун в Риби в петък. Желанието ви за допълнителни пари преди празниците ще ви мотивира да бъдете още по-продуктивни. Независимо дали отделяте повече часове, или работите нещо странично, имате много издръжливост, за да продължите напред.

Въпреки това, не забравяйте за вашите идеали, когато Палас влезе във вашата стойностна зона в неделя. Парите карат света да се върти, но те не трябва да властват над сърцето и ума ви. За щастие, когато правите добри неща, вие привличате изобилие и ресурси.

Скорпион

Новолунието означава ново ти, защото сте готови да преоткриете себе си преди новата година по време на новолунието във вашия знак в понеделник. Началото на лунния цикъл ви дава тласък на увереност, за да постигнете всичко, така че не се страхувайте да опитате нещо ново.

Особено когато слънцето се съедини с Марс във вашия знак в петък, което наистина ви помага да стъпите в личната си сила. Не се страхувайте да преследвате това, което искате с нова страст и интензивност. Имате всичко необходимо, за да успеете. Просто трябва да действате.

Особено след като ще получите тласък от Палас, който влиза във вашия знак в неделя, докато прекарвате следващите няколко седмици в битка за това, в което вярвате. Умът ви ще работи извънредно, докато използвате енергията си, за да популяризирате визията си. Бъдете смели.

Стрелец

Тъй като дните продължават да стават по-къси, а нощите по-дълги, може да се наложи да заредите емоционалните си батерии по време на новолунието в Скорпион в зоната на подсъзнанието ви в понеделник. Това е страхотен момент да помислите за мечтите си за предстоящата година и какво може да се наложи да пожертвате.

Тъй като времето става по-студено, може да предпочетете домашния уют, когато слънцето в Скорпион е в тригон с Нептун в Риби в петък. Това е страхотно време да построите дом, който да чувствате напълно ваш. От декорирането за сезона до създаването на вашето собствено пространство, пригответе се за зимата.

Следвайте интуицията си през следващите няколко седмици, след като Палас навлезе в подсъзнателната ви зона в неделя. Това е чудесно време да намерите изцеление. Въпреки че може да не искате да сте сред хора, слушайте сърцето си и то ще ви покаже пътя.

Козирог

Това е сезонът на приятелството и вие се чувствате по-близки с приятелите си от всякога по време на новолунието в Скорпион във вашата социална зона в понеделник. Това е страхотно време за създаване на нови приятели, създаване на контакти и задълбочаване на важни взаимоотношения. Пожелайте си нещо, защото може да се сбъдне.

Ще можете да направите някои големи промени, когато слънцето се съедини с Марс във вашата хуманитарна зона в петък. Този аспект може да ви направи кръстоносец за справедливост и правене на това, което е правилно. Борете се за по-доброто чрез застъпническа дейност и доброволчество.

Особено когато Палас влезе във вашата хуманитарна зона в неделя и остане тук през следващите няколко седмици. Това е сезонът на даренията и вие търсите начини да помогнете на всички нуждаещи се. Това е страхотен момент да видите каква е вашата.

Водолей

2024 г. започва едва след няколко седмици, но вие вече планирате световно господство по време на новолунието на Скорпион в зоната на вашата кариера в понеделник. Имате много неща, които искате да постигнете през следващата година, така че помислете дали да дадете тласък на амбициите си и да подобрите обществения си имидж сега.

Преди да започнете с новите си цели, завършете останалите си решения, когато слънцето се съедини с Марс в зоната на вашата кариера в петък. Използвайте този мощен аспект, за да подхранвате амбициите си и използвайте своята нахъсаност и хитрост, за да постигнете мечтите си.

Добрата репутация може да ви помогне много, когато Палас влезе в зоната ви за публичен имидж в неделя. Помислете да прекарате следващите няколко седмици, за да възстановите своя пиар, докато работите върху създаването на име за себе си. Да бъдете наставник на другите може да ви помогне да създадете положителна промяна и да повишите репутацията си.

Риби

Това е идеалното време да планирате някои големи пътувания по време на новолунието в Скорпион във вашата зона на разширяване в понеделник. Докато мислите за 2024 г., обмислете начини да направите живота си по-добър. Има голяма вероятност да се запишете на курсове, да смените работата или да се отдадете на приключения.

Петък носи креативност, когато слънцето в Скорпион е в тригон с Нептун във вашия знак. Този аспект може да ви помогне да разширите хоризонтите си, като позволите на света около вас да ви вдъхновява. Денят е чудесен за посещение на музеи и художествени галерии или за разходка сред природата.

Това е сезонът на даване, така че отвърнете, като предложите вашето време, състрадание и знания на някой, който се нуждае от тях, когато Палас влезе във вашата зона на разширяване в неделя. Това е страхотен момент да станете наставник на някой, който тепърва започва и се нуждае от вашата мъдрост.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм