Овен

Очаквайте много натоварено време! Многобройните контакти и задачи могат да ви накарат да се движите в няколко посоки едновременно. Бъдете разумни и си съставете списък с приоритети за предстоящия период. Енергията е щастлива за интервю за работа. Несъзнателните очаквания могат да предизвикат недоразумения или разочарование. Може да блеснете, смесвайки работата с удоволствието. Всеки групов проект или събитие ще се възползва от вашия принос и ентусиазъм.

Телец

Възможно е да имате усещането, че ви дърпат в твърде много посоки едновременно. Семейните нужди могат да бъдат основен фактор за разсейване. Направете каквото можете, за да балансирате между многото изисквания. Енергията е благоприятна за всяко ново начало, включително за интервю за работа. Не предполагайте, че знаете какво мислят другите. Нещата може да са по-добри, отколкото се надявате. Можете да направите голям фурор, като споделите домашно приготвени лакомства с колегите си.

Близнаци 

Вероятно сега ще се чувствате много креативни и енергични. Сега е моментът да предприемете действия, с които да покажете творческите си идеи и интереси. Срещите на персонала и екипните усилия ще бъдат областите, в които можете да блеснете. Довършете това, което сте започнали. Вероятно ще има някои неочаквани прекъсвания. Енергията подкрепя социалните контакти, които подпомагат професионалните ви интереси. Естественият ви оптимизъм ще окаже положително въздействие върху всяка работна среда.

Рак 

Това е много продуктивно време. Умението ви да управлявате и организирате ще ви помогне да определите приоритетите си и да се справите със задачите си в по-голямата си част. Възможно е да има някои междуличностни предизвикателства, които не ви засягат особено. Опитайте се да запазите дистанцията си. Това е идеалното време да подобрите работната си среда или да установите контакти с клиенти или потребители, които да подкрепят интересите ви.

Лъв

Този период обещава комбинация от положителни социални контакти с по-сериозна или ограничена среда. Възможно е някой много авторитарен човек да се опитва да ви управлява по начин, който не приветствате. Сблъсъкът на идеи може да доведе до растеж, ако търсите компромисни решения. Придържането към негодувание за това, което не е справедливо, ще работи срещу вас. Това е изключително социално време и е идеално за всякакви големи събития.

Дева

Възможно е да се стигне до огнен сблъсък на волите с човек, който е толкова упорит като вас. Възможно е да се стигне до недоразумение или откровена измама. Бъдете сигурни, че това, което очаквате, е това, което се случва в действителност. Проверявайте всяка важна информация, преди да предприемете действия. Този период може да ви донесе полезни помощници на помощ. Възможно е да имате по-силна от обичайното нужда да скъсате с това, което се очаква. Бъдете готови да промените плановете си в последния момент.

Везни 

Можете да се насладите на едно зареждащо с енергия време, което е едновременно продуктивно и емоционално удовлетворяващо. Личният ви чар и убедителност са силни. Това е добър момент да обясните идеите си или да ръководите екипни усилия. Не пренебрегвайте малките детайли. Възможно е да се наложи да повторите нещо, за да го свършите правилно, затова бъдете особено търпеливи. Офис събиранията и обществените събития могат да подпомогнат бизнес интересите ви.

Скорпион 

Това е много добър момент да се справите с купчината работа. Способността ви да се фокусирате върху задачи, които не са бляскави, но все пак са необходими, ще бъде оценена. Добрата комуникация е ключът към най-добрите резултати. Възможно е да имате възможност да помогнете на някой по-малко квалифициран човек. Определете областите, които се нуждаят от преразглеждане. Процедурите, които ще установите сега, ще бъдат полезни по-късно. Може да искате да работите, докато другите играят.

Стрелец 

Това е чудесно време за работа в мрежа и създаване на полезни контакти. Хората от други държави или с допълнително образование могат да бъдат най-добрите ви съюзници. Ще е необходима работа в екип, за да свършите най-добрата работа. Конкуренцията може да ви помогне да разберете по-добре себе си и другите. Съществува такова нещо като здравословно различие в мненията. Енергията насърчава запомнящи се социални събирания и също така е щастлива за правни въпроси и партньорски споразумения.

Козирог

Възможно е сега да се чувствате малко напрегнати. Хората, които са по-гръмогласни, по-взискателни или особено критични, могат да ви изкарат от равновесие. Дайте най-доброто от себе си, без да очаквате награда. Когато другите около вас сякаш губят главата си, вие можете да запазите своята. Правете това, което се очаква, и избягвайте да вземате страна в спорове. Енергията скоро ще започне да олеква. Почистете и организирайте работното си място, за да бъдете по-ефективни.

Водолей 

Това е силен момент за вас. Очаквайте усещане за по-голяма хармония и оптимизъм. Фокусирането върху отличното обслужване на клиентите ще ви донесе положителни отзиви от всички заинтересовани. Ако все още търсите нова или по-добра работа, енергията е щастлива за всяко ново начало. Не забравяйте да включите всички подробности за предишния си опит. Хората на ръководни постове може да се нуждаят от внимателно отношение. Неразрешените въпроси трябва да бъдат решени сега.

Риби

Може да се разочаровате, ако настоявате да се придържате към познатите рутинни практики. Енергията е силно експанзивна и подпомага както пътуванията, така и проучването на възможности за образование или допълнително обучение. Бъдете търпеливи към закъсненията. Може да откриете, че ви липсват някои необходими ресурси. Енергията е благоприятна за всяко ново начало, включително за интервю за работа или маркетингова кампания. Управленските ви умения са силни. Допълнителното време за работа ще бъде оценено.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм