Овен

След бавно начало сте повече от готови да наберете скорост. Вие сте един от най-състезателните знаци и няма да позволите на никого да ви подмине. Като си поставяте сериозни цели и преследвате мечтите си, лесно се отличавате от останалите.

Съсредоточете се върху грижата за себе си и не се насилвайте твърде много, Овни.

За щастие нещата започват да стават по-лесни, когато Меркурий се придвижи напред в зоната на разширяването ви. След миналогодишните забавяния и фалстартове това е чудесно време за следпразнични пътувания, записване на курсове и търсене на приключения.

Завършете седмицата с амбициозна нотка, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на кариерата в четвъртък. През следващите няколко седмици ще бъдете устремени към успеха, така че дайте всичко от себе си за изпълнението на новогодишните си решения още сега. Не се страхувайте да правите вълни и да заявявате смело какво искате. Може просто да го получите.

Телец

Вие сте един от най-стабилните зодиакални знаци, но тази седмица трябва да ускорите малко темпото. Не е нужно да сте най-бързите, но и не искате да останете напълно назад. Запазете енергията си през седмицата и използвайте резервите си към уикенда. Ако е възможно, оставете предизвикателните задачи за тогава.

2024 г. започва с гръм и трясък, но не такъв, какъвто искате, когато в понеделник Венера в Стрелец образува квадратура със Сатурн в Риби. Вие искате да започнете годината с мирна нотка, но всички искат да продължат партито. Запазете времето за усамотение или задълбочени разговори за утре.

След няколко интензивни седмици началото на 2024 г. ви позволява да си отдъхнете, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на интимността по-късно същия ден. Тази седмица е началото на едно прераждане, тъй като вие се откъсвате от миналото и продължавате напред. Бъдете отворени, когато става въпрос за промяна, Телец.

Започнете новата година с приключения, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на разширяване в четвъртък. През следващите няколко седмици ще бъдете в търсене на нови преживявания, които могат да променят живота ви. Това е идеалното време за пътуване, курсове и приемане на спонтанността.

Близнаци

Прекаленото любопитство към това, което правят другите, ще разруши инерцията, която сте набрали тази седмица, Близнаци. Вие сте много по-активни в умствено отношение от повечето хора, но собствените ви разсеяни мисли могат да ви разсеят, когато се опитвате да свършите нещо. Най-голямото ви предизвикателство е да не изоставате от задачите си въпреки драмите и смущенията през тази седмица.

За щастие, новата година вдъхва живот на взаимоотношенията ви с малко комуникация, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на партньорството ви по-късно през деня. Най-накрая сте се отърсили от рокадите през миналата година и можете да продължите напред с чиста позиция. Поговорете за нещата и изчистете въздуха.

Особено като се има предвид, че ви очакват големи промени, след като Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на трансформация в четвъртък. През следващите няколко седмици ще бъдете принудени да вложите цялата си енергия в преобразяването на всеки аспект от живота си. Отървете се от всичко, което не ви служи, Близнаци. Вече не се нуждаете от него.

Рак 

През повечето време нямате нищо против да не участвате в драмата, но тази седмица нещо или някой играе на вашите емоции и ви привлича, преди дори да го осъзнаете. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в ситуация, която ще доведе само до сърдечни страдания, Рак. Щом видите червени знамена, тръгнете към изхода. Използвайте всяка частица от волята си, за да излезете през вратата и да не се обръщате назад.

След забързания празничен сезон сте повече от готови да започнете да подреждате живота си, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на продуктивността ви по-късно същия ден. Това е чудесно време да работите върху решенията си и да подобрите живота си чрез учене, пътуване и работа. Късмет!

Новата година ще придобие романтичен характер, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на партньорство в четвъртък. Време е да оставите старите вражди и да се съсредоточите върху компромиса, защото двама са по-добри от един. Независимо дали търсите любов, бизнес партньорство или сътрудничество, време е да изградите съвместен живот със страст и решителност. Вие се справяте!

Лъв

Обичате да сте близо до действието, така че драматичните събития през тази седмица ви доставят повече удоволствие от повечето. Да, може би ще закъснеете за партито, но щом стигнете там, сте твърдо решени да останете последни. За щастие, вашият ритъм ви прави популярен гост на почти всяко събитие. Без значение какъв е поводът, вие сте в списъка с поканените! Забавлявайте се!

За щастие творческият ви огън ще се разгори отново, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на творчеството ви по-късно през деня. Това е чудесно време да се съсредоточите върху забавлението след стресиращия празничен сезон. Използвайте тази енергия, за да работите по страстни проекти, да започнете любовна връзка и да се забавлявате.

Не забравяйте обаче за своите решения. Следващите няколко седмици ще прекарате, влагайки енергията си в самоусъвършенстване, след като Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на продуктивност в четвъртък. Използвайте това време, за да работите върху целите си, като се организирате и имате план за действие. Предварителното планиране може да ви помогне да постигнете големи неща.

Дева

Тази седмица съдържа достатъчно вълнение, за да ви интересува какво може да се случи по-нататък, съчетано с постоянството, от което се нуждаете, за да запазите интереса си и да продължите да следвате правилния път. Да не се отклонявате твърде много от релсите в нито една от двете посоки е едно от характерните ви качества, Дева. Въпреки че животът ви може да не е най-вълнуващият, това е компромис, който с удоволствие правите.

Въпреки че забързаният празничен сезон ви остави без работа, най-накрая ще можете да посетите близките си, след като по-късно същия ден Меркурий се придвижи напред в семейната ви зона. Започнете 2024 г., заобиколени от любими хора, като проведете няколко задълбочени разговора със семейството си.

Годината става страстна, когато Марс навлиза в Козирог и във вашата зона на удоволствията в четвъртък. Позволете си да се насладите на удоволствията от живота през следващите няколко седмици. Независимо дали работите усилено върху талантите си, влюбвате се или рискувате, правете го със страст и решителност. Засадете семената там, където щастието може да разцъфне.

Везни

Въпреки че в началото може да изглежда като катастрофа, възходите и паденията през седмицата в крайна сметка ще ви осигурят така важния баланс, който търсите, Везни. Като вечен оптимист вие сте способни да виждате нещата от положителна гледна точка, което ви помага да постигнете всичко, от което се нуждаете, с минимален стрес. Определено сте един от щастливците!

Още повече че комуникацията става много по-гладка, след като Меркурий се придвижи напред в зоната ви на комуникация по-късно същия ден. Вече няма да се чувствате с вързан език, а най-накрая ще можете да кажете това, което трябва да кажете. Използвайте това време, за да напишете своите решения и да мечтаете мащабно.

Въпреки това може да се почувствате малко носталгично, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата домашна зона в четвъртък. В разгара на зимата копнеете за уюта и спокойствието на дома. През следващите няколко седмици се съсредоточете върху пускането на корени и създаването на стабилна основа, върху която да се развивате. Съсредоточете се върху изграждането на здрави връзки с близките си, Везни.

Скорпион

Скорпион, тази седмица трябва да направите избор: или да се стресирате от всички неща, които не можете да контролирате, или просто да се носите по вълните, както можете. Съветваме ви да изберете второто, особено като се има предвид, че ви очакват много непредвидими моменти. Да, знаем, че не обичате да ви връхлита непредсказуемост, но понякога нямате друг избор, освен просто да се справите с нея.

Започнете официално 2024 г., като прегледате добре бюджета си, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на стойността ви по-късно през деня, особено ако сезонът на празничното пазаруване ви е оставил на минус. Въпреки че сте оптимистично настроени за предстоящата година, Скорпионе, уверете се, че можете да си позволите големите си приключения.

Честността е най-добрата политика за началото на годината, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на общуване в четвъртък. Използвайте тази енергия, за да изхвърлите нещата от гърдите си и да започнете 2024 г. с чиста карта. Все пак не бъдете прекалено честни. Бъдете чувствителни, дори ако постъпвате правилно.

Стрелец

Няма да позволите на някои малки неравности по пътя да ви спрат. Вие живеете за тези малки изненадващи моменти и приемате, че не всички ще се развият по вашия начин. Което ви устройва. Наистина. Обичате добрите предизвикателства, което е добре, защото тази седмица е пълна с такива!

За щастие ще се почувствате отново оптимистично настроени и общителни, след като по-късно през деня Меркурий се премести напред във вашия знак. Тъй като навлизате в новата година, чувствайки се истински себе си, това е чудесно време да поставите решения и да посрещнете годината с усмивка. Подгответе се за нови начинания, Стрелци.

След това всичко ще бъде свързано с парите, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на ценностите в четвъртък. Започнете 2024 г. с мисълта за финансовите си цели и за това как можете да увеличите богатството си през годината. Това не е време за схеми за бързо забогатяване. Потърсете смислени начини да печелите пари, да увеличите доходите си и да придобиете финансова стабилност.

Козирог

За разлика от други, не толкова шофиращи знаци, Козирог, вие гледате завоите пред знака и нито за миг не се съмнявате, че можете умело да ги преодолеете. Вие сте стабилни зад волана и сте достатъчно търпеливи, за да се движите бавно по тези коварни завои. Позволявате на другите хора да ви заобикалят; вие не се възпирате от липсата на търпение у тях.

Например след като Меркурий се придвижи напред в зоната на подсъзнанието ви по-късно същия ден. Започвате годината не с гръм и трясък, а с тихо приемане. Готови сте да се излекувате от миналото и да започнете наново, затова се съсредоточете върху новогодишните си решения и разберете какво наистина искате да постигнете в умствено, емоционално и духовно отношение.

За щастие можете да навлезете в силата си, след като Марс навлезе във вашия знак в четвъртък, давайки ви няколко седмици енергия, устрем и издръжливост, които да ви помогнат да постигнете мечтите си. Ще имате голяма решителност да преживявате нови неща. Нищо не може да ви уплаши сега, Козирог.

Водолей

Дори когато знаете, че всичко няма да бъде гладко, нямате търпение да започнете пътуването си. Вашият логичен и любознателен поглед ви кара да искате да проучите тънкостите на всеки проблем, дори ако това ви забавя и ви кара да пропуснете дата или краен срок. Разгадаването на нещата е това, което умеете най-добре, а тази седмица сте пълни с трудни пъзели, Водолеи!

За щастие ще посрещнете новата година с истинските си приятели, след като Меркурий се придвижи напред в социалната ви зона по-късно същия ден. Това е добър момент да оставите враждите и дребнавите битки в миналото и да продължите напред с по-силни връзки. Пожелайте си нещо, Водолеи, и то ще се сбъдне тази година.

Следващите няколко седмици обаче може да се окажат трудни, след като в четвъртък Марс навлезе в Козирог и във вашата зона на подсъзнанието. Скритите ви мисли и желания ще движат повечето ви действия, което може да ви накара да се чувствате доста объркани. Обърнете се към интуицията си. Тя може да ви помогне да разчупите негативните модели, да се излекувате от миналото и да се освободите.

Риби

В настроение сте да отлагате, но бездействието няма да ви донесе добри резултати. Какво ще кажете да се ангажирате да свършите поне минимума, за да почувствате малко чувство на удовлетворение, когато седмицата приключи? Някои задачи изискват да използвате мозъка си, за да направите нещо повече от това да мечтаете.

Започвате 2024 г. амбициозно, след като Меркурий се придвижи напред в зоната на кариерата ви по-късно същия ден. Най-накрая знаете какво искате по отношение на кариерата си, така че прегледайте решенията си и си поставете големи цели.

Влезте в новата година, като създадете сериозни контакти, когато Марс навлезе в Козирог и във вашата социална зона в четвъртък. През следващите няколко седмици ще създавате връзки, които ще ви помогнат да постигнете мечтите си. Не се страхувайте да си пожелаете нещо, Риби, защото сега е лесно да се случат неочаквани печалби.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм