Овен

Тази седмица може да бъде трудна за взаимоотношенията, тъй като в петък Церера преминава в ретроградно движение във вашата зона на партньорство. Важните партньорства може да стигнат до кръстопът. Не губете себе си само за да останете с някого.

Тайните се разбулват, когато Венера в Риби прави квадратура с Марс в Близнаци в събота. Нещо лично може да излезе наяве в момент на страст, което може да разруши връзката ви. Внимавайте какво казвате в разгара на събитията. То може да се върне, за да ви преследва.

За щастие седмицата завършва с изразителна нотка по време на пълнолунието в Лъв и вашата зона на удоволствията в неделя. В тази игрива вечер правете всичко с увереност - от флирта до създаването на изкуство. Това е ден, в който да се забавлявате и просто да се наслаждавате.

Разменените бебета: Такса от 12 000 лева, ако родителите желаят да предявят иск за обезщетение

Телец

Започвате февруари непродуктивно, когато в петък Церера става ретроградна в зоната на вашите навици. През следващите няколко седмици може да ви е трудно да се съсредоточите, когато вниманието ви е разпръснато. Тъй като ви се струва, че се грижите за всички останали, не забравяйте да поставите граници, за да можете отново да се развивате.

Може да се почувствате малко скъперници, когато Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци в събота. Приятелите ви може да ви поискат нещо, което имате, а вие да не сте много склонни да го споделите. Помагайте, когато можете, но не бъдете изтривалка.

След изтощителна седмица прекарайте неделята у дома, когато пълнолунието е в Лъв и в зоната на дома ви. Ако сте пренебрегвали семейния си живот, сега е моментът да бъдете по-присъствени и да позволите на някого да се грижи за вас за разнообразие. Наслаждавайте се!

От минусови температури до 20 градуса: Какво време ни очаква през февруари

Близнаци

В началото на февруари може да се почувствате малко безразлични, когато в петък Церера стане ретроградна в зоната на удоволствията ви. През следващите няколко седмици може да не сте в състояние да решите какво искате да правите или какво искате да създадете. Опитайте се да не се претоварвате.

Все още не е подходящо време за работа, когато Венера в Риби прави квадратура с Марс във вашия знак в събота. Имате големи идеи, но шефовете ви ви принуждават да правите едно и също старо нещо. Въпреки че това е разочароващо, запазете идеите си за по-късно. Те ще ви бъдат необходими.

След неспокойната седмица се отклонете от утъпкания път по време на пълнолунието в Лъв в неделя. Луната във вашата зона на общуване е чудесно време да пиете кафе с приятели, да изпълнявате поръчки или да отидете на еднодневно пътуване. И в двата случая вие и вашите истории ще бъдете звездата на всеки разговор.

Годината на Черния воден заек - какво вещае за всеки зодиакален знак

Рак

Възможно е да има проблеми у дома тази седмица, когато в петък Церера ще стане ретроградна в семейната ви зона. Трудно е да запазите мира, ако семейството ви се движи в две различни посоки. Въпреки че може да се чувствате малко без корени, опитайте се да намерите общ език, като запазите добрия тон.

Възможно е да се наложи да натиснете спирачките във взаимоотношенията си този уикенд, когато Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци в събота. Една напредваща връзка може да попречи на изцелението, което трябва да направите. Това може да доведе до раздяла или пауза във всякакъв вид отношения.

За щастие пълнолунието в Лъв и вашата ценностна зона в неделя може да ви осигури известно успокоение. Възможно е да се изкушите да похарчите пари за неща, които ви карат да се чувствате специални. Само се уверете, че разполагате с пари, за да ги платите.

Лъв

През следващите няколко седмици може да възникнат проблеми с общуването, защото ще ви е трудно да се съсредоточите, когато в петък Церера стане ретроградна в зоната ви на общуване. Сплетните могат да създадат дисхармония в живота ви, така че не разпространявайте нищо, което не е вярно.

Вниманието ви е много по-фокусирано върху взаимоотношенията ви, когато Венера в Риби прави квадратура с Марс в Близнаци в събота. В момента сте дълбоко в любовната си мъгла, което може да отслаби някои от социалните ви връзки. Не забравяйте, че балансът е ключът към щастието.

Неделя е важен ден за вас, когато пълнолунието грее във вашия знак. Луната може да ви помогне да навлезете във вашата сила и да засияете. Това е чудесна вечер да облечете любимите си тоалети, да излезете навън и да покажете на всички колко блестящи сте. Забавлявайте се и се изявете!

Отказ от пътуване и работа: Защо петък 13-и е “фатален”

Дева

Началото на февруари не е много благоприятно за портфейла ви, тъй като в петък Церера преминава в ретроградно движение във вашата зона на ценностите. През следващите няколко седмици може да ви е трудно да печелите пари, но много лесно да ги харчите. Опитайте се да изградите по-добра връзка с доходите си, като проявите известна дисциплина. Не е необходимо да купувате всичко, което видите.

Уикендът не става много по-добър, когато в събота Венера в Риби прави квадратура с Марс в Близнаци. Партньорът ви може да се чувства малко самотен във връзката, докато вие преследвате мечтите си. Многото късни нощи в офиса може да причинят някои проблеми в личния ви живот.

Завършете седмицата в личен план, когато в неделя пълнолунието е в Лъв и във вашата лечебна зона. Потопете се дълбоко в подсъзнанието си, за да разберете себе си.

Годишен хороскоп за 2023: Семейни сътресения при Овните и нова работа за Раците

Везни

Тази седмица не е подходяща за първи впечатления, Везни, защото ще се чувствате малко в застой, когато Церера навлезе във вашия знак в петък. През следващите няколко седмици може да се чудите доколко наистина израствате като личност. Ще трябва отново да намерите хармония в тялото си, преди да можете да се помирите със света.

Енергийните вампири на работното място може да ви накарат да се почувствате изтощени този уикенд, когато в събота Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци. Хората на работното ви място може да ви възпрепятстват да постигнете мечтите си. Освободете се, без да изгаряте твърде много мостове.

Може да ви се прииска да потърсите потвърждение от приятелите и общността си по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата социална зона може да се опитате да станете герой, като помагате на другите. Уверете се обаче, че го правите с добри намерения, а не само заради похвалата.

Адам Сандлър и Джаки Титоун - 24 години доверие и обич

Скорпион

Може да започнете февруари с известна дисхармония, ако пазите много неща за себе си, когато Церера навлезе в ретроградна фаза в зоната на подсъзнанието ви в петък. Това може да е период на приключване, защото може да се наложи да изключите някои хора от живота си. Освободете се от взаимоотношенията, които вече не ви служат, за да се превърнете в човека, който трябва да бъдете.

Разделите продължават през целия уикенд, когато в събота Венера в Риби прави квадратура с Марс в Близнаци. Може да откриете, че вие и вашият любовен интерес сте просто двама различни души. Вашата трансформация може да разбуни някои духове. Не всичко е само забавление и игри.

След цялата тази упорита работа по време на лунния цикъл най-накрая ще получите признанието, което заслужавате, по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата зона на репутацията целите, за които сте работили, най-накрая се осъществяват.

Ивана Тръмп завещала апартамент за 1 млн. долара на бавачка

Стрелец

Това не е най-подходящото време за създаване на приятелства, тъй като в петък Церера преминава в ретроградно движение във вашата социална зона. Студеното февруарско време може да убие всяко зараждащо се приятелство. Това не е и идеалното време за създаване на контакти или купуване на нови джаджи. Вместо това помислете как можете да помогнете на другите във вашата общност, за да намерите удовлетворение.

Дори най-горещите взаимоотношения могат да замръзнат, когато Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци в събота. Това не е най-подходящото време да представите някого на семейството си, Стрелци, защото те няма да са много гостоприемни.

За щастие седмицата завършва положително по време на пълнолунието в Лъв и зоната ви на разширение в неделя. Това е чудесен ден за приключения, защото имате възможност да излезете от рутината и да се забавлявате. Направете скок на вярата и тръгнете самостоятелно в търсене на вълнения.

Пике отвърна на песента на Шакира – уреди се с Касио и с Туинго (видео)

Козирог

В началото на февруари се чувствате по-добре, но се забавяте, тъй като в петък Церера става ретроградна в зоната на кариерата ви. През следващите няколко седмици може да не разполагате с продуктивна енергия, която да ви помогне да развиете кариерата си. Използвайте това като период за размисъл, за да решите накъде да поемете.

Няма да се чувствате приятелски настроени този уикенд, когато Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци в събота. Този аспект може да ви накара да сте намръщени и да не сте много разговорливи. Лошите навици могат да разрушат взаимоотношенията ви, затова се опитайте да общувате с разбиране. Бъдете търпеливи!

Завършете седмицата с мисъл за наследството си по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната във вашата зона на трансформация ще се замислите за това, което сте направили през лунния цикъл. Ако действията ви са нещо, с което се гордеете, чудесно. Ако не са, все още имате време да се промените.

Коя нация в света харчи най-много за луксозни стоки?

Водолей

Февруари започва малко по-неспокойно, тъй като в петък Церера преминава в ретроградно движение в зоната на комуникацията ви. Може да ви е трудно да разберете всичко - както себе си, така и света около вас. Лесно е да се изгубите в непродуктивни мисли, затова се върнете към корените си, за да създадете разбиране.

Егото ви може да понесе удар, когато Венера в Риби образува квадратура с Марс в Близнаци в събота. Възможно е да сте хвърлили много пари за страстен проект, който изглежда не е вашето нещо. Не забравяй да проявиш милост.

Завършете седмицата с парна нотка по време на пълнолунието в Лъв и зоната на партньорството ви в неделя. В студената нощ можете наистина да запалите огън в любовния си живот, така че това е чудесна вечер да поканите на среща своята половинка или да пренесете важна връзка на следващото ниво.

Шефът на UFC удари жена си в нощен клуб (ВИДЕО)

Риби

Връзките, които сте смятали за вечни, изведнъж се разпадат, когато Церера става ретроградна в зоната на интимните отношения в петък. Внезапният край може да ви изненада, така че не забравяйте да скърбите не за това, което сте загубили, а за това, което е можело да бъде.

Особено когато в събота Венера във вашия знак образува квадратура с Марс в Близнаци. Този аспект може да създаде моменти, които да решат или разрушат връзката ви, ако трябва да изберете дали искате бъдеще с този човек, или не. Ако не споделяте едни и същи мечти, Риби, време е да продължите напред.

Завършете седмицата, като се заемете отново с изпълнението на новогодишните си решения по време на пълнолунието в Лъв в неделя. С Луната в зоната на вашите навици вие сте фокусирани върху начините, по които можете да се подобрите. Това е идеалният ден да се погрижите за здравето си и да се погрижите за себе си по начини, които сте избягвали.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм