Ако се опитвате да се сетите за комедийни актьори, името му вероятно ви идва наум автоматично. Адам Сандлър е холивудска икона, след като участва във филми като "Big Daddy" или по-скорошни хитове като "Hubie Halloween", но зад известната знаменитост има романс, който е по-нежен от всяка измислена история.

Адам Сандлър и Джаки Титоун

“Тя има страст към всичко”. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем - от тайна любов до щастливо семейство

Те се събират от страстта си към филмите

Джаки Титоун започва кариера като модел, след като завършва гимназията, но измества фокуса си към актьорско майсторство няколко години по-късно, през 1999 г., когато потегля към първата си роля. Междувременно Адам Сандлър вече е известен и успешен актьор, който се издига през 90-те години на миналия век с роли във филми като "Happy Gilmore", "The Wedding Singer" и "Billy Madison".

Джулия Робъртс откри, че всъщност не е Робъртс

Двамата се запознават, докато снимат "Big Daddy". Амбициозната актриса се среща с Роб Шнайдер, докато заснема първо камео. По-късно той й помага да се види с Адам Сандлър, един от най-близките му приятели. В крайна сметка Адам решава да я вкара във филма, който той също продуцира. Тя поема ролята, а останалото е история.

Въпреки че Джаки играе само малка роля, това силно променя живота й. И въпреки че през месеците след излизането на филма тя не успява като актриса, все пак улавя сърцето на Адам и те се влюбват безумно един в друг.

10 знаменитости, за които не подозирате, че имат диабет

Женят се само 4 години по-късно

След началото на романтичната си любов, двойката работи върху няколко други филма, в които се появява и Джаки, включително "50 First Dates", "Just Go With It" и много други. Докато все още активно работят заедно, те решават да бъдат двойка за цял живот и се женят на 22 юни 2003 г. Пред голям списък от гости - знаменитости като Шарън Осбърн и Дженифър Анистън, двойката си разменя обети на открито в имение в Малибу.

Увенчават любовта си, като посрещат две дъщери 

Щастливата двойка посреща Сади, сега на 16 години, през май 2006 г. Малко след раждането Адам казва: „Бебето е здраво! Жена ми е здрава!”. През ноември 2008 г. се ражда втората дъщеря на Джаки и Адам - Съни. И двете момичета също са се появявали в някои от филмите на баща си като "Hotel Transylvania" и "Murder Mystery".

10 популярни дами със сериозни аргументи да нямат деца

Актьорът казва в някои интервюта, че Сади и Съни наистина са искали да се появят в някои от филмите му, защото споделят любовта на родителите си към филмите. "Питаха ме през цялата година: "Мога ли да бъда в следващия ти филм, тате?"

Джаки е най-лоялният съюзник на съпруга си

Всеки успял човек се нуждае от партньор до себе си, който да го подкрепя и насърчава както в добри времена, така и в лоши. Въпреки наградената си кариера и няколко успешни филмови роли, Адам едва ли щеше да бъде човекът, който е днес, ако Джаки не е била до него.

Съпругата на Адам постоянно присъства, докато той снима сцени, насърчавайки го да направи всичко възможно. Сандлър си припомня, когато Джаки му помага, докато заснема сцена на целувка с дългогодишната си колежка Дженифър Анистън. „Единствената неудобна част е да чуя жена ми да казва: „По-силно! По-силно! Целуни я по-силно!“, шегува се Адам.

Без подкрепата на Джаки Адам можеше да не поеме някои от най-големите си проекти от страх да не успее да ги завърши. Актьорът признава, че съпругата му го тласка да приеме роли, които първоначално е смятал, че ще бъдат предизвикателство, като например водещата му роля в "Uncut Gems".

10 двойки знаменитости, които се ожениха през 2022

„Прочетох го и заобичах сценария, но се страхувах да го направя. Тогава помолих Джаки да го прочете. Правим това заедно, Джаки и аз, обсъждаме какво ще правя и тя ми дава сили и смелост да се хвърля в него“, признава Адам.

Все още лудо влюбени след 24 години заедно

Адам и Джаки са заедно от 24 години, но времето не е променило нищо в тяхната любовна история. Всъщност връзката им става все по-силна от всякога. Когато са отпразнували годишнината си през 2020 г., актьорът си спомня в Instagram как „на днешния ден преди 22 години се погледнахме в очите и се влюбихме дълбоко“. Адам пише: „Обичам те, мое вечно момиче“, изразявайки радостта си от празнуването на 22 години със съпругата си.

Има само една тайна за поддържането на такава тясна връзка: доверие и обич. Сандлър говори откровено за това, казвайки: „Просто прекарвайте време заедно. Уверете се, че не бягате твърде много пъти и просто излизате заедно.“ Той също така подчертава стойността на това да бъдеш отворен и да прекарваш качествено време, „само един час, прекаран заедно, ни кара да се чувстваме добре отново.”

Коя е любимата ви холивудска двойка и защо?

снимки: Getty Images

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм