Актрисата Джулия Робъртс откри, че всъщност не е Робъртс, съобщи CNN. Неотдавна стана ясно, че иконата, защитник на гражданските права Мартин Лутър Кинг младши е, платил болничната сметка за нейното раждане. Сега идва новината, че има голяма тайна в семейството на звездата от „Ерин Брокович“.

14 знаменитости, на които всъщност не знаем имената

В епизода от сряда на сериала „Finding Your Roots“ с Хенри Луис Гейтс младши се вижда как Робъртс научава, че всъщност не е роднина на предполагаемия си прапрадядо Уилис Робъртс.

Гейтс сподели с актрисата, носителка на Оскар, че старшата Робъртс всъщност е починала повече от десетилетие преди нейният прадядо, Джон, да се роди от прапрабаба ѝ, Рода Сътъл Робъртс, около 1800 г.

15 звезди, които оставиха бръчките си и остаряха красиво

„Ама не, чакай, аз не съм ли Робъртс?“ — попита тя Гейтс.

Той обясни, че чрез ДНК са успели да свържат Робъртс и братовчед ѝ с мъж на име Хенри Макдоналд Мичъл младши, който е нейният биологичен прапрадядо.

„Значи ние сме Мичъл?“ Робъртс попита Гейтс.

Ти си Джулия Мичъл. Ти не си Робъртс биологично“, отговори й той.

„Уау“, каза Робъртс. „Изправена ли е главата ми? Срещу теб ли седя още?“

10 знаменитости, за които не подозирате, че имат диабет

Според проучването, което Гейтс и неговият екип са направили, Мичъл е бил женен с шест деца и майка му е живяла на четири къщи от Рода Сътъл Робъртс.

„От една страна, наистина умът ми е поразен. И това е очарователно“, каза Робъртс. „И от друга страна, има, знаете ли, част от мен... Когато съм по-спокойна, все още мога да обгърна идеята, че моето семейство е мое семейство. И предпочитам името Робъртс.“

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм