Пешеходни турове до Орфеевите скали и Каньонът на водопадите, еднодневни екскурзии до Роженските поляни и красивите Смолянски езера, семейни приключения в Адвенчър парк „Язовира“ - това са само част от преживяванията, които може да имаме на Пампорово тази пролет. Всеки, който е избрал планинския курорт в Родопите за своята ваканция през май, може да планира пешеходни турове, конна езда, колоездене, риболов и други приключения. За най-малките членове на семейството има въжена градина, батут, творчески работилници и кът за игри на открито. Предложенията с атрактивни пакети за семейни почивки през месец май включват още анимации за деца и възрастни и различни видове спорт сред природата.

Брънч закуски, следобедни матинета и освежаващи коктейли са също част от All-inclusive Plus пакетите в хотел "Перелик". Освен здравословното хапване, гостите ще получат и Body therapy с активности на открито и закрито, както и достъп до медикъл спа център с ползване на плувен басейн, джакузи, приключенски душ, различни видове сауни и парни бани. В хотела се предлага и природолечение.

Празничничната трапеза за Великден ще е наистина специална, но екипът на петзвездния хотел е подготвил и седмични изненади с тематична Родопска вечер и традиционни ястия от региона.

Атрактивни семейни почивки предлагат още 12 хотела в курортния комплекс. В празничните дни през май ще бъдат отворени и лифтове №1 и №2.

За големи бизнес и семейни събития работи и най-модерният Конгресен център Пампорово, разположен на площ от 2 700 кв.м., който осигурява 5 високотехнологично оборудвани зали, с общ капацитет от 1 100 места. Най-голяма и единствена по рода си в курорта е поливалентна зала „Родопи“ със 750 места. Конферентният център е свързан с петзвездния хотел "Орловец" чрез топла подземна връзка. Блокът разполага с два подземни паркинга и допълнителен вход за обемни декори и техника.

Планирайте приключенска почивка със семейството, приятелите или колегите на Пампорово.