Велизар Лазаров, Пламен Вачев, Мария Стоева и Жанета Жекова са умните, талантливи и успешни победители в предизвикателството на Езиков център „Words“.

Бургаски деца направиха "Пътешествие през думи" по време на предизвикателството на Езиков център „Words“ за децата от 4,5 и 6 клас, които учат английски и имат смелостта да се впуснат в състезание като приключение.  Велизар спечели голямата награда от 600 лв., Мария зае второто място  и наградата от 360 лв., а Жанета се нареди трета със стимул от 240 лв. Малкият Пламен Вачев получи четвъртата награда от 100 лева. 

Десетки деца се включиха в надпреварата за да покажат не само знания, но и богато въображение. В рамките на три месеца те трябваше да покажат знания и езикови умения в три модула. А най-добрите "пътешественици" получиха и специални награди.

Идеята на организаторите беше децата да нарисуват своят красив свят през думите и да го споделят. А мениджърът на Езиков център „Words“ – Явор Жеков увери, че състезанията и игрите в школата ще продължат и посъветва победителите да използват наградите си за полезни, прачкични или благородни цели. 

Повече по темата, чуйте в звуковия файл от него и от победителите в конкурса: