Скъпи приятели, празничният маратон за Дни на миньора 2023 започва днес на пл. "20 април" в Панагюрище. Очакваме Ви в 19:00 часа, когато тон на празника ще даде духовият оркестър „Делчо Радивчев“ при читалище „Виделина 1865“.

Новите панагюрски съкровища Виктория Манева, Надежда Ковачева, Кристина Гочева и Християн Балев ще излязат пред любимата си публика в родния град. След тях ще чуем "Изповед" - та на легендарната Йорданка Христова, а Миро ще ни подари "Сувенир" от обичани песни. Ще посрещнем легендите от супергрупата "Фондацията", заедно с едни от емблематичните рок гласове на България - Звезди от "Ахат", Наско от Б.Т.Р. и Славин Славчев.

Пестете батериите на телефоните си, защото около 22 часа ни очаква уникално светлинно 3D мапинг шоу. То е направено специално за Панагюрище от дигиталните магьосници от MP Studio и ще го видим върху фасадата на читалище "Виделина-1865".

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм