Съобщава се, че принц Джордж е казал на свой съученик: "Баща ми ще стане крал, така че по-добре се пази", предаде hub. 

Според книгата "Новите кралски особи" (The New Royals) авторката и кралска кореспондентка на "Vanity Fair" Кейти Никол казва, че деветгодишният принц е използвал тази реплика по адрес на съученик.

Историята на Балморал: Замъкът, в който кралица Елизабет II прекара последните си дни (снимки)

Тя заяви, че седемгодишната принцеса Шарлот и четиригодишният принц Луи са възпитавани с разбиране за функционирането на монархията, а също и с "чувство за дълг".

Тя каза, че на Джордж му е казано, че един ден ще стане крал, но принцът и принцесата на Уелс не натоварват децата си с твърде много отговорности твърде рано.

Кралското семейство: Ангажиментът към служба се превърна във водещ принцип за Кралица Елизабет II

Въпреки това Джордж вече е използвал потенциалната титла като оръжие.

"Джордж разбира, че един ден той (Уилям) ще бъде крал и като малко момче се спречква с приятелите си в училище, надвиквайки връстниците си с репликата: "Баща ми ще бъде крал, така че по-добре внимавай".

Уилям и Кейт са запознали Джордж с бъдещата му роля на монарх в момент, за който се смята, че е бил "някъде около седмия му рожден ден".

Принц Луи пак наруши етикета с нова доза палави физиономии (видео и снимки)

Малкият принц вървеше зад ковчега на кралица Елизабет II заедно със сестра си, принцеса Шарлот по време на държавното погребение на Нейно Величество.

Видео: Юрий Яковлев

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм