„Онзи, другият Ню Йорк“ е моноспектакъл, който разказва за живота на една актриса, която си търси работа в Америка. В главната роля е Ванина Кондова, чиято биографична история е в основата на сценария. 

“Не знам какво съм си представяла, сигурно е било някаква романтична представа за едно голямо приключение”, разказа в Следобедния блок на Дарик Ванина Кондова по повод първото си посещение в Ню Йорк. 

“Беше и същото, и различно, защото в крайна сметка всички пътища водят към Рим и целта е винаги една и съща и тя да е играеш добре да убедиш някакви хора, че нещо се случва, когато не се случва и не е там. А пък различно беше, защото всичко се плаща в Ню Йорк, няма безплатни зали, няма безплатни пространства и съответно всяка секунда в понятието ми за време се промени. Нищо не се пропускаше, не може да си позволиш да се мотаеш и беше много интензивно”, сподели актрисата.

Представлението „Онзи, другият Ню Йорк“ ще се играе пред софийската публика на 30 април от 20 часа, на сцената на “Топлоцентрала”.

Слушайте целия разговор с Ванина Кондова в прикачения файл.