Нова, уникална серия подаръци за близки и любими хора може да откриете в Туристически информационен център „Часовника“ от днес. Тя е посветена на най-бургаския празник – Никулден, но и с поглед към наближаващите коледни и новогодишни емоции.

Картините на художничката Даниела Власакиева оживяват върху тениски и блузи с дълъг ръкав, екотекстилни торби и върху порцеланови чаши - едни от най-търсените сувенири за подаръци през цялата година.

Ако искате да изненадате за 6 декември обичан именик, то можете да откриете специално брандирани бутилки вино – част от новата серия с единствени по рода си етикети.

Талантливата художничка създаде никулденска колекция с принтове на нейни картини, както и специално изработени закачливи комикси. Даниела Власакиева е бургаски творец, завършила е арттерапия в НХА, занимава се с живопис и приложни изкуства от 17 години и има над 10 самостоятелни изложби.

Тематичните нови сувенири на „Морски знаци“ може да откриете в Туристически информационен център „Часовника“ всеки ден от 9.00 до 19.00 ч. Там ви очакват още много предложения, сред които и ваучери за преживяване.