Стабилно, редовно правителство, работещ парламент и главна роля за Български възход в 49 - ото Народно събрание- Тази дългосрочна стратегическа визия представи в ефира на Дарик кандидатът за депутат от Български възход във Втори многомандатен избирателен район в Бургас  Манол Тодоров. 

„Тези избори трябва да са последните, не само за тази година, но и за следващите четири. И по мое мнение, това трябва да бъде нагласата на всеки един кандидат за народен представител, избран в парламента - съставянето на правителство“, заяви Манол Тодоров. По думите му, наред с инфлацията и скока на цените, това е една от най-важните теми в дневния ред на обществото, които изискват неотложни решения. 

Изходът от икономическата и политическата криза, счита той, може да бъде осъществен чрез преодоляване на тесните партийни интереси и конструктивен диалог между политическите лидери. „Български възход беше първата партия, която заговори за диалог. Това е смисълът на политиката- лидерите да загърбят своето его и работят за националните интереси в защита на всички български граждани“, заяви Манол Тодоров. Той посочи и първите стъпки към това- затягане на контрола по границата с реални действия, развиване на целогодишен туризъм и заетост, без приоритизиране от страна на летищните оператори и фокус върху малките и средни земеделски производители. „Икономиката в България се движи именно от малкия и средния бизнес“, каза Тодоров. 

Български възход се отправя към следващия парламент със силна листа от експерти. „Успяхме да надградим ядрото от съмишленици“, съобщи той. И очерта профила на кандидатите за народни представители на БВ - без разделителна линия по оста ляво –дясно, за които най-важното разграничение е правилно и неправилно. И с това Български възход дава заявка да бъде сериозен фактор и на местните избори. 

Манол Тодоров е и сред двигателите на инициативата "Спорт за всяко дете" в Бургас. Кампанията беше подкрепена и от Общината, и от спортни клубове в региона, и от бизнеса. Тя вече стартира пилотно в седем бургаски училища. „Наши лектори ще водят часовете по спортни дейности и се надяваме да запалим децата да спортуват“, разказа Тодоров. Като гост-лектори участват популярни лица от спорта, които да мотивират подрастващите да бъдат по-активни в спорта, да обръщат внимание на движението и здравословното хранене. Освен това, спортни клубове в Бургас отварят вратите си за няклоко безплатни тренировки за децата. „Програмата е дългосрочна. Целта е от септември т.г. да влезем във всички бургаски училища“, подчерта той. 

Чуйте какво каза пред Дарик Манол Тодоров, кандидат за народен представител от партия Български възход в Бургас в звуковия файл:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!