Маргарита Петкова, Добромир Банев и Ирина Флорин пристигат в Поморие, за да представят пред широка публика музикално - поетичния спектакъл „Абсурдни времена като коледен Знак“. Премиерата ще е на 16 декември /петък/ от 18.00 часа в киносалона на НЧ "Просвета 1888".

Спектакълът е бъде представен за първи път в Поморие, защото е замислен и създаден само за Поморие, казват организаторите. И в аванс повдигат завесата на представлението:

„Абсурдни времена – нецензурираната версия“ е най-новата съвместна книга на Маргарита Петкова и Добромир Банев. Творбата успя да детронира на книжния пазар световни бестселъри и именити международни автори. А лирическите лирическите герои докосват читателите, прекосявайки в рими живота, кръстосвайки по света и изгарящи от любов, понякога отпивайки от чаша с ароматното италианско кафе, а друг път - намигвайки ни с френско пенливо вино в ръце от някоя европейска модна столица. Версията е "Нецензурирана“, но не защото в нея има вулгаризми, а защото Маргарита и Добромир разказват за нещата от живота и любовта между двама души – Без цензура. Знакът е коледен, по името на новия албум на Ирина Флорин, в който меломаните могат да се насладят, както на най-новите песни на изпълнителката, но и до модерни интерпретации на хитовете „Мога“, „Цвят лилав“, "Пътуване"… Музиката и поезията са свързани с невидима платинена космическа нишка, а Маргарита, Ирина и Добромир ще ни докажат колко силна е тя“.