Време е начело на Пловдив да застане жена. В това е категорична кандидатът за кмет на „Съюз за Пловдив“, лидер на политическата партия и дългогодишен общински съветник Дани Каназирева

Интелигентният град подобрява качеството на живот на хората, а не са своите управляващи. Такъв искам да е Пловдив, заяви още за Дарик радио Дани Каназирева.

„В цяла Европа и в световен мащаб все повече жени успяват като управници, особено на местно ниво. Ако аз стана кмет на Пловдив ще въведа много по-добра организация и по-добри темпове на работа, много по-голяма безкомпромисност при детайлите“, категорична е тя.

Кандидатът за кмет от „Съюз за Пловдив“, лидер на политическата партия и дългогодишен общински съветник иска да види Пловдив по-чист и по-подреден, а начело на управлението му да застанат най-после можещи хора, които да дърпат развитието му напред.

Дани Каназирева е в политиката от много години. Продължава да е активна в тази насока, заради несъгласието й с модела на посредственост, според нея, по който се управлява Пловдив, както и непримиримостта й към много от не добрите за града решения, които се вземат на местно ниво от управляващото мнозинство в ОбС.

Синът на Дани Каназирева, който пораства с политика, е най-големия й коректив. Той обича Пловдив точно колкото и тя - много, и се интересува изключително активно от екология и опазването на града ни чист.

Не разделям хората на мъже и жени, а на можещи и неможещи, споделя още Каназирева след въпрос на Дарик радио - как и къде набира баланса между мъжкото момиче и нежната дама.

„В политиката мъже има, но мъжкото поведение е много рядко, липсва. През всичките тези години се нагледах на слаби мъже, които не успяха да изпълнят това, което са обещали“, коментира още Каназирева.

Затова тя е категорична, че е време начело на най-стария жив град в Европа да застане жена.

С Дани Каназирева разговаря Искра Койчева