Образно казано, Бетмаркет вече „отвори врати“. Компанията навлезе в онлайн хазартната индустрия след над четвъртвек в бизнеса, изразяващ се в няколко физически зали в различни градове в България. Букмейкърът идва със заявка да даде различно усещане на потребителите си, а за да станете част от вълнението, което ще донесе този букмейкър на хазартната сцена, активирайте нова сметка в Bet Market, като по този начин ще се докоснете до всички предложения. Мотото, под което се рекламира онлайн платформата е „Аз идвам. Аз съм различен. Аз съм BetMarket.” и изглежда, че има поне няколко довода, този девиз да се окаже верен. В следващите редове, може да се запознаете със стъпките за създаването на акаунт в бет маркет, които най-общо са разделени на три етапа, без верификацията, която също ще разгледаме по-детайлно.

В кратко резюме, може да кажем, че за улеснение на потребителите, процесът по регистрация в Бет маркет е изключително лесен и достъпен. Няма нищо по-особено спрямо други букмейкъри, дори ако трябва да се направи паралел, то по-скоро регистрацията в новото онлайн буки е от сравнително лесните. Няма ненужни данни или излишна информация, а само целесъобразни за по-добрата обща комуникация между сайт и потребител.

  • Акаунт – първи етап

Отваряйки сайта на Бетмаркет, впечатление веднага прави яркия червен бутон – регистрация. А цъкайки на него вече създавате своя акаунт. В менюто, което пада при натискане на аления бутон, излизат пет полета: потребителско име (личен избор, може да е обвързан с вашите имена за най-лесно и правдоподобно), активен имейл, парола, повтаряне на паролата и националност, която по подразбиране е зададена като България.

  • Лична информация – втори етап

При успех с първата онлайн бланка – тази за акаунт, и съответните му параметри, е ред и на личната информация, която се съгласявате да дадете за себе си. Тук се попълват: три имена по лична карта, ЕГН, телефонен номер, град, пощенски код, адрес, валута и евентуален промо код.

Последното е незадължително поле, ала с нашия бонус код – MAXBONUS, може да спечелите атрактивна стартова промоция. Този втори етап от регистрацията може да се приключи и с приемане условията за ползване на сайта, ако не желаете да се възползвате от бонус кода.

  • Потвърждение – трети етап

Последната фаза на регистрацията, при успешно преминати първи две, е потвърждението. Стъпката бива отключена, единствено ако е попълнено коректно данните в предходните две менюта. Това, естествено, не важи само за Бетмаркет, а за всеки букмейкър на българска територия.

Това е целият процес по регистрация в Бетмаркет – бърз, лесен, удобен и еднакъв както за десктоп версия, така и за мобилна такава. Няма ограничения за условия, браузъри или други подобни. Трите фази на регистрация са едни и същи, а като пример за осъвременен процес, има страхотен пример – влизайки от мобилно устройство в сайта на бет маркет системата веднага разпознава, че търсите достъп от телефон или таблет и оптимизира бланките, които трябва да попълните.

Тук обаче има не едно, а две важни подусловия. Профилът трябва да се активира, за да бъде ползван. Това, разбира се, също става доста лесно – чрез имейл на посочената активна от вас поща, получавате линк за активиране.

Второто подусловие е верификацията. Тя е задължителен елемент, а всъщност е и правило, което обаче не е нужно да бъде изпълнено веднага след регистрацията. За да изтеглите дадена сума обаче, е нужно вече да сте верифицирали профила си в сайта.

В един различен букмейкър, какъвто е betmarket, това действие също е различно. Процесът е улеснен и подхожда напълно на 2022, а вече и на чукащата на вратата 2023 година. Верификацията се прави чрез селфи с телефона, което се прикачва в онлайн платформата. Така наречената класическа верификация, също е възможна. Като от вас би се изисквало да снимате от двете страни своята лична карта и платежното.

В едно-две изречения, определено може да заключим, че нещата от техническа гледна точка са изпипани. Стартът в онлайн букмейкъра е наистина модерен и разнообразен и не би трябвало да има някакви затруднения във вашата регистрация, ако път има такива – може да се свържете лесно с поддръжката, за да ви насочи.

"Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!"