Да има възможност да ползва терапия, която едновременно почиства, хидратира и придава свеж вид на лицето - това е желание, което всяка жена има всеки ден. Обикновено обаче повечето такива терапии изискват отделяне на много време, струват скъпо или са болезнено неприятни…

 От няколко месеца дамите от Пловдив и региона имат привилегията да пробват една от най-ефективните и модерни процедури за възстановяване на кожата на лицето – предпочитана дори от Дженифър Лопес, американските актриси близначките Мери-Кейт и Ашли Оулсен и др.

Diamond Glow е ново поколение технология 3 в 1, която постига точно тези резултати, и то за по-малко от час. Терапията включва дълбоко и пълно почистване на лицето, хидратиране на кожата и вливане на анти-ейдж серуми, минерали и витамини, след които ефектът е видим веднага. Diamond Glow е медицински апарат, с патентована технология, която използва истински диаманти за ексфолиране и подмладяване на кожата на лицето и шията. Процедурата е изключително препоръчителна за работещи жени и особено за тези, които живеят в градове със замърсен въздух,  като този в Пловдив. Тя е на абсолютно достъпни цени, подходяща е за всяка възраст и за всеки тип кожа.

Усещането по време на терапията е много приятно. Мъртвите клетки се премахват напълно и кожата на лицето придобива свеж и сияен вид.  Хидратацията спомага за стягането ù и за изглаждане на фините бръчици.

Има изключително добър ефект и в борбата с акнето. Вливането на специални за състоянието на кожата серуми, всъщност представлява едно цялостно лечение и то по възможно най-здравословния и релаксиращ начин. Терапията може да се прилага и за деликатните зони на устните и очите.

            Другата добра новина е, че няма възстановителен период и може да продължим плановете си за деня веднага след тази диамантена терапия.

Още полезни съвети за това кога и как да се възползвате от тази терапия, може да чуете от Валентина Малинова, експерт в Malinovi Center.