Новата носителка на титлата Мисис Бургас е на 24 години и е най- младата участничка в тазгодишния конкурс за красота.

На снимката: Мимис Бургас Туризъм Интернешанъл - Диана Койчева и организаторът на събитието - Ваня Кирова 

Татяна Ламбова спечели безапелационно сърцата на журито и грабна короната. Мисис Бургас 2023 г е щастливо омъжена и е майка на 11- месечно бебе. Русокосата красавица е петкратен шампион на България по спортни танци, била е в топ 10 в класацията за спортни танци за двойки в света за 2016 г. В момента коронованата мисис завършва своето образование в Национална спортна академия със специалност спортни танци. Татяна обожава танците и всяка свободна минута се отдава на любимото си занимание.

Новата носителка на короната подкрепя редица благотворителни кампании, като основната и кампания като носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г е осигуряване на храна и подслон за бездомните животни, както и борбата с насилието върху тях. Новата Мисис Бургас 2023 г ще представи страната ни на международния конкурс Мисис Планет 2023 г., който ще се проведе в Мексико.

Първа подгласничка на Мисис Бургас 2023 г. стана Теодора Иванова на 42 години. Тя е майка на две деца и любяща съпруга. Работи като консултант в една от най- големите агенции за недвижими имоти в морския град. Теодора ще представи града ни на националния конкурс Мисис България през есента в столицата. На трето място журито класира Диана Велева. Тя е на 39 години, майка на две деца и бизнес дама. Диана развива своя собствена концепция в ресторантьорския бизнес.