„За мен е истинска чест, че вече официално ще мога да работя в полза на гражданите на Бургас, чрез Общинския съвет. Един от личните ми приоритети ще бъде да дам повече прозрачност за гражданите в задълженията и отговорностите на общинския съветник. Моята главна цел винаги е била хората да участват активно в тези процеси. За да се случи това, те трябва да знаят, какво могат да очакват и изискват от нас и да са по-информирани за всяко едно предложение, което постъпва за разглеждане“, каза в ефира на Дарик – Иван Иванов.

Каква е връзката между депутат и джипи - говори Иван Иванов

По думите му, общинският съветник трябва да бъде добър пример в обществото и личност, на която може да се разчита. „Не намирам за приемливи емоционалните спорове и лични нападки в местния парламент. Още повече, че по всеки един казус или спорна тема, има законови начини за намиране на решение“, твърди още Иванов.

Иванов след проверка на „Капитан Андреево“: Държавата си върна контрола и се справя прекрасно

Той е заместник-председател на ПП СЕК, бил е част от Националното представителство на студентските съвети, зам. председател на Студентския съвет на университет „Проф. д-р Асен Златаров“, икономист по образование и бивша спортна надежда в двата футболни клуба на града „Черноморец“ и „Нефтохимик“. Участвал е рамо до рамо с Константин Бачийски в общо четирите кампании в Турция за ограничаване на външното влияние по време на парламентарните избори в България. 

Иван Иванов за вота в Истанбул: Напрежение и нарушения

 Понастоящем заема водеща позиция в голяма международна компания, а края на юни положи клетва като общински съветник от групата на „Средна европейска класа“ в местния парламент на мястото на кап. Георги Събев.

Иван Иванов: Туризъм в Слънчев бряг - надали, но на Юг ще има

Припомняме, че Иван Иванов успя да получи над 830 гласа лична подкрепа по време на последните парламентарни избори през есента на 2021 г. Сега той ще поеме ролята на водач на групата на партията в ОбС.

За очакванията и решенията, чуйте какво още каза Иван Иванов в звуковия файл: