Овен
Със сигурност сте в странно настроение днес. Вярно е, че през последните няколко дни нещата вървят гладко, но внимавайте да не се заблудите. Гордостта предшества падането, както се казва. Днес трябва да бъдете предпазливи по отношение на поведението си към любимия човек. Отношението на партньора ви може да ви озадачава, но вие сте този, който се е отклонил от реалността. Стойте настрана от всякакви обстоятелства, които биха могли да избухнат в спор.

Как да поддържате форма през новогодишните празници

Телец
Днес сякаш ще се озовете в нов и изпълнен с надежда свят. Хората, които ще срещнете, ще бъдат сърдечни и грижовни, а бъдещето ще изглежда като светло и привлекателно място за живеене. С други думи, това е като приказен сън, а будилникът със сигурност скоро ще ви събуди. Вярно е, че великолепното усещане няма да трае дълго, така че се възползвайте от деня. Понякога реалността е сладка.

Близнаци
Тъй като в момента сте склонни да се замисляте за всичко, ден като този няма как да не ви е от полза. Напоследък ви е трудно да намирате удовлетворение в сферата на познатия свят, но днес ви предлагаме пътешествие в друго измерение, което е неосезаемо и нереално. Може да ви се стори удовлетворяващо, особено ако опитате някаква артистична, езотерична или религиозна дейност.

С етерични масла може да се избегне приемът на антибиотици

Рак
Има дни, в които се чувствате прекрасно, без да можете да свържете това чувство с някакво реално събитие. Разбира се, рационалният ви ум ще търси причина за щастието ви. Но ако преброите броя на случаите, в които правите неща против волята си, ще стане ясно, че логиката и разумът не винаги важат за този свят. Дори не се опитвайте да го разберете. Просто се наслаждавайте!

Лъв
Предстоящият ден трябва да е отличен за вас. През последните няколко дни търсите смисъла на живота си. Настъпили са промени, свързани с професията ви - нови връзки, разрастващи се амбиции. Днес можете да оставите всички тези душевни търсения настрана. Вероятно ще се нагълтате с огромна смес от цялото преживяване и ще бъдете благодарни за вълнуващия живот, който водите в момента!

Задължително ли е да приемаме витамини по време на бременност?

Дева
Вероятно ще бъдете в пълна хармония с предстоящия ден. Разбира се, изкушаващо е да избягате от реалността и трудностите на момента. Но в други моменти, когато сте толкова състрадателни и ви е лесно да се вслушвате, като днес, животът е наистина благодатен. Хората намират компанията ви за успокояваща и приятна и вероятно ще ви благодарят за това. Не са ли чудесни дни като този?

Везни
Не се опитвайте да контролирате случващото се днес, защото няма да можете да разберете какво се случва. Как би могло да бъде иначе, когато колективните течения се намесват в живота ви? Възможно е да направите известно душевно изследване, защото може да почувствате, че сте само песъчинка в огромна вселена. Не прекарвайте твърде много време, взирайки се в себе си. Огледайте се около себе си, за да намерите някои от отговорите.

Над 30% от населението в България страда от някаква форма на разширени вени

Скорпион
Подобен странен ден не се случва често. Ще ви се струва, че вече не знаете какво искате. Имате ли желание да заминете за другата страна на земното кълбо? Хората няма да ви разбират, а вие ще си мислите, че да се обяснявате е безсмислено. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да се откъснете от обичайните си дейности и да се разходите. Няма какво да губите.

Стрелец
Представляват ли други държави реални възможности за вас? Това е въпрос, на който скоро ще трябва да отговорите. Може да е вярно, но може да е и илюзия, която ви дава опростено обяснение за неудовлетвореността, която изпитвате сега в професионалния си живот. Помислете върху това, защото от него зависят някои важни решения, които ви предстои да вземете.

Как да се справим с есенните настинки и инфекциите на дихателните пътища?

Козирог
Ще ви се стори, че това е странен период от живота ви, но не е така. Просто днешният ден няма да е като другите. Огледайте се наоколо и ще видите, че хората или са депресирани, или се опитват да поддържат добра фасада в очите на останалите. Сякаш много хора - и по-специално вие - се сблъсквате с мечтите си, без да можете да ги преследват. Това не е лесна ситуация, но поработете, за да я промените.

Водолей
Днес, може да ви се отдаде възможност да обиколите света, да посетите приказни дворци и да изживеете една вечна любов, и всичко това - разберете - напълно безплатно! Това може да се нарече тест за чувствителност към вселената на Уолт Дисни. Бог знае, че тя не ви е напълно чужда! Вече сте научили от труден опит, че страната на фантазиите е за Мики Маус.

Риби
Няма да говорите, ще ви се спи и настроението ви няма да е най-доброто. Добре, перфектно! Влезте в собствения си филм, направете си няколко сиести и правете колкото се може по-малко неща, защото точно това искате да се случва днес. Все пак не е нужно да се притеснявате. Този период ще отмине. И знаеш ли какво? Не си сам тук. Това се случва на всички от време на време. Потопете се в него.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм